O'G3NE wist na winnen The Voice 'goed wat ze wilden'

O'G3NE wist na winnen The Voice 'goed wat ze wilden'
Lisa, Amy en Shelley wisten na het winnen van The Voice twee jaar geleden “goed wat ze wilden”. O’G3NE heeft er namelijk bewust voor gekozen om het debuutalbum, wat vrijdag verschijnt, niet gelijk na de serie uit te brengen. Ze wilden eerst goed hun naam vestigen en mensen kennis laten maken met O’G3NE.

De zussen die in 2007 Nederland vertegenwoordigden tijdens het Junior Eurovisie Songfestival laten weten dat ze dit bereikt hebben door het harde werken en het doorpakken. Ze laten zich door niemand vertellen wat ze moeten doen. "Je moet je nooit iets aan laten praten wat je niet wil. Je moet je niet gek laten maken en genieten van de momenten waarop je succes hebt", besluiten de meiden.

Het nieuwe album van de meiden bevat alleen maar Engelstalige nummers. Ze geven daarbij de tracks een twist met hun eigen stijl en willen internationaal succes behalen met het album. Er werken veel nationale- als internationale schrijvers mee aan het album.

Veel mensen zijn benieuwd of de meiden al benadert zijn door het buitenland. “Daar hebben we ons nog niet heel erg mee bezig gehouden, omdat het gewoon non-stop druk is geweest in Nederland", zegt Lisa. Het is wel de bedoeling dat het album van O’G3NE ook in België gaat verschijnen.