Ralf Mackenbach lanceert Over You

Zanger Ralf Mackenbach presenteert vandaag voor het eerst zijn nieuwe compleet Engelstalige single ‘Over You’ tijdens de opening van de Nationale Sportweek in Roermond.

Ralf is inmiddels al vijf jaar ambassadeur voor NOC'NSF Nationale Sportweek en is tevens de jongste ambassadeur van deze organisatie. Ralf ontving het eerste exemplaar van de single vandaag uit handen van mede-ambassadeur Jochem van Gelder. ‘Over You’ is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar.

In de bijbehorende clip van ‘Over You’ danst Ralf voluit mee met zijn dansers. De jonge artiest vindt het belangrijk om jongeren te inspireren om veel te bewegen en vaker te gaan sporten.

Ralf Mackenbach : Ik ben heel trots op mijn nieuwe Engelstalige single "Over You" en tevens op de super energieke choreografie, waar ik samen met mijn dansers in de clip de single een extra dimensie geef.

Daarnaast geeft Ralf Mackenbach op 1 juni een uniek concert samen met andere jonge artiesten waaronder Rachel Traets, Alessandro en Monsif. Ralf treedt niet alleen op; hij presenteert het concert bovendien samen met Rachel. Het concert met de titel ‘Young Artists in Concert’ vindt plaats in het poppodium De Effenaar in Eindhoven. Het concert wordt georganiseerd door RLF Management.

Ralf heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Afgelopen week was hij te zien als gast jurylid van het SBS-programma ‘Sterren Springen’. Ralf Mackenbach, Liza Sips en Dirk Taat stonden in seizoen 1 in de finale van deze zaterdagavondshow.