Rochelle exclusief bij Jan Vis!

Rochelle exclusief bij Jan Vis!
Rochelle is een unieke en artistieke dame, met een flinke dosis muzikaal talent, een enorme persoonlijkheid en een bijzondere stijl.

In 2011 won ze op 19-jarige leeftijd X-Factor met haar cover van 'No Air', die de #1 positie in de Top 100 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Rochelle’s grootste wapenfeit tot nu toe is 'Shotgun' met Yellow Claw: één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records verbreekt. De track spreidde zich als een olievlek uit over Europa. Met inmiddels ruim 63 miljoen views op YouTube, meer dan 18 miljoen plays op Spotify én airplay in Europa en de VS, kan er met recht gesproken worden van een wereldwijde hit!

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen 'Return Of The Mack' uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996. De bijhorende videoclip werd binnen één dag meer dan 150.000 keer bekeken op YouTube. Onlangs bundelde Rochelle haar krachten met Dirtcaps. Het resultaat van hun samenwerking, de hit 'Fools Paradise', werd bekroond tot Grand Slam op SLAM!FM.