Rolf Sanchez gastartiest bij André Hazes

Rolf Sanchez gastartiest bij André Hazes
18, 19 en 20 oktober is het weer tijd voor André Hazes Live in Ahoy. Marco Borsato zal hier staan als special guest maar ook Rolf Sanchez is dit jaar gevraagd het podium te delen met André. “Dit worden onvergetelijke avonden met een onvergetelijk duet! Blessed!”, aldus Rolf.

Na het tekenen bij één van ‘s werelds grootste platen labels, Sony, volgde een reeks mega hits die begon met de plaat ‘Por Si No Te Vuelvo A Ver’. Het nummer bereikte een nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst en deed het aantal boekingen toenemen. Wat er voor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren. Maar het bleef niet bij deze hit. Het nummer ‘Que Se Siente’ scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer ‘Vas Estender’ dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Het zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde. Inmiddels wordt Rolf ook wel de King of Dutch Latin genoemd.

In 2019 maakt Rolf zijn acteerdebuut in de film ‘Verliefd op Cuba’. In de film van Johan Nijenhuis speelt Rolf een liefdeskoppel met Abby Hoes. Deze film is genomineerd voor een Gouden Kalf publieksprijs.

Momenteel is Rolf één van de kandidaten van het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Afgelopen zaterdag stond Rolf in het middelpunt tijdens de show en brachten de overige kandidaten nummers die op Rolf betrekking hebben ten gehore.

Bemachtig snel je kaartjes voor André Hazes Live in Ahoy via: https://www.andrehazes.com/tickets/