Ronnie Flex, Maan en Marco Borsato op Vliegende Vrienden

Ronnie Flex, Maan en Marco Borsato op Vliegende Vrienden

Aan de line-up van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Jacqueline Govaert, Maan en Marco Borsato toegevoegd. Dit is vrijdagochtend in de radioshow van Giel Beelen bekengemaakt.

“Het mooie aan De Vrienden van Amstel LIVE! is dat alle muziekstromen bij elkaar komen en er unieke samenwerkingen ontstaan”, aldus Marco Borsato. “Bij The Flying Dutch is dat niet anders, daar heb ik al eens samen mogen werken met Armin van Buuren.”

“Met wie ik op De Vliegende Vrienden ga samenwerken houd ik nog even voor me, maar ik kan je beloven dat het een mooi spektakel gaat worden met veel verrassingen. De Vliegende Vrienden is daarnaast het enige festival dat ik in 2018 zal doen.”

Tussen de evenementen De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch is De Vliegende Vrienden een eenmalige fusie. Beide vieren dit jaar een jubileum. Net als bij The Flying Dutch worden de deelnemende artiesten per helikopter tussen drie locaties gevlogen. In Amsterdam, Eindhoven en Zwolle zullen de concerten plaatsvinden.

Zoals eerder bekendgemaakt zullen de volgende artiesten op het evenement staan: André Hazes, Chef’Special, Typhoon, BLØF, Xander de Buisonjé, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge, Diggy Dex, Guus Meeuwis, Di-Rect, Rowwen Héze, Broederliefde, Douwe Bob, Lil’ Kleine, Anouk, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand.