SASH exclusief te boeken bij Jan Vis

Eén van de grootste succesverhalen uit de muziekgeschiedenis van Duitsland: SASH! De discografie van deze Duitse dj/producer is meer dan indrukwekkend. Zijn hits bereikten eind jaren '90 niet alleen de hoogste regionen van de Europese hitlijsten, maar ook in de VS, Nieuw Zeeland, Australië en Japan was SASH niet weg te denken uit de charts!

Wereldwijd verkocht SASH ongeveer 22 miljoen albums en daarnaast ontving hij meer dan 65 gouden en platina platen over de hele wereld. 'Encore Une Fois', 'Ecuador', 'Stay', 'La Primavera' en 'Mysterious Times' zijn slechts enkele voorbeelden van SASH-hits. Door de jaren heen werkte SASH onder meer samen met grote namen als Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman en Boy George.

In Engeland bereikte SASH maar liefst tien keer (!) de top 10 van de Official Singles Charts UK, waarvan vijf keer op #2. In de Verenigde Staten stond hij met diverse singles op #1 in de Billboard Hot 100 Dance Chart.

Met deze successen zijn wij uiteraard trots te mogen melden dat we vanaf heden de exclusieve boekingen verzorgen voor de Nederlandse markt. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met ons: 073-5219151 / info@janvis.nl.