SHAMAJO VIP Kerstconcert voor meervoudig gehandicapten

Frans Duijts, Django Wagner, Vinzzent, Jody Bernal en Samantha Steenwijk zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het SHAMAJO VIP Kerstconcert op zaterdag 19 december a.s. in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit concert organiseert Wensstichting SHAMAJO in het bijzonder voor meervoudig gehandicapten.

Het is niet altijd even makkelijk om naar een concert te gaan als je meervoudig gehandicapt bent. Maar daar brengt Wensstichting SHAMAJO verandering in! Op zaterdag 19 december a.s. organiseert dit goede doel een concert speciaal voor hen. Want zij zijn die middag dé VIP’s.

Het SHAMAJO VIP concert wordt gehouden in kerstsferen. Verschillende Nederlandstalige artiesten vertolken, naast hun eigen nummers, bekende kerstliederen. Heb je zin om lekkere oer-Hollandse knallers en bekende kersthits mee te zingen? Kom dan samen met broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen, ouders en/of begeleiders naar de Brabanthallen en met elkaar zorgen we ervoor dat het dak eraf gaat. Koop nu een kaartje en steun hiermee direct het werk van Wensstichting SHAMAJO.

Danny Smoorenburg

Publiekslieveling Danny Smoorenburg, winnaar Europees Songfestival 2007 voor mensen met een beperking, zingt het liefst de hele dag door. Met zijn optredens weet hij menig hart te raken. Hij is één van de artiesten van het VIP-Concert.

Locatie rolstoeltoegankelijk

Het SHAMAJO VIP Kerstconcert vindt plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het concert begint om 13.00 uur en de zaal gaat open om 12.15 uur. Om 16.45 uur is het concert afgelopen.

De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende ruimte voor de VIP’s en begeleiders. De SHAMAJO-vrijwilligers staan klaar om een helpende hand te bieden.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Libéma, Jan Vis Artiesten en Evenementen en de Nationale Theaterkassa.