Solonummer Sef alleen op eigen voorwaarden

Solonummer Sef alleen op eigen voorwaarden
Rapper Sef heeft in het verleden al vele hits uitgebracht in samenwerking met andere artiesten. Nummers als ‘Broodje Bapao’ en ‘Tijdmachine’ zijn voorbeelden van grote hits die de rapper produceerde. Sef zegt dat hij nu graag een solo hit zou willen, maar alleen als dat op zijn eigen voorwaarden kan.

De rapper wil niet zomaar een lied uitbrengen. “Als het een nummer is waarvan je diep van binnen weet dat het slecht is, dan neem je jezelf in de maling”, aldus Sef. “Ik noem altijd De Jeugd Van Tegenwoordig als voorbeeld.  Die maken nummers die iedereen vet vindt, van dronken gasten in een boerenschuur tot de muziekrecensent. Zo’n hit wil ik”, aldus een ambitieuze Sef.

Sef geeft te kennen dolgraag een eigen hit te willen produceren. “Het is het mooiste wat er is”, vervolgt hij. “Vooral omdat je het nummer dan precies zo kunt brengen zoals je het in je hoofd had. Nou ja, ik tenminste. Ik maak mijn muziek niet met de kleine zalen in mijn hoofd, maar ik zie een volle tent op Lowlands voor me.”