The Next Boyband exclusief bij Jan Vis

The Next Boyband exclusief bij Jan Vis
Met trots kunnen wij melden dat de boyband die voortkomt uit 'The Next Boy/Girl Band' na afloop van de finale exclusief te boeken is bij Jan Vis artiesten en evenementen!

Vrijdag 7 oktober gaat de eerste liveshow van start van de talentenjacht The Next Boy/Girl Band. In deze nieuwe fase van de competitie strijden de overgebleven zes boys en zes girls in een live-uitzending om hun plek in de band veilig te stellen. De grote vraag is: wie gaan er door naar de allesbeslissende finale?

De afgelopen weken kon de kijker naamsuggesties insturen voor beide bands. In de halve finale worden de officiële bandnamen bekendgemaakt en brengen de boys en girls voor het eerst hun singles ten gehore.

Op vrijdag 14 oktober vindt live de finale plaats. Ook in de ontknoping zijn de boys en girls hun plek niet zeker, want ook in de laatste liveshow nemen we afscheid van één jongen en één meisje. De beide bands zijn nu gevormd, hebben hun eerste single en krijgen elk een platendeal. De band waarvan de single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen, wordt in de live finale bekroond tot de enige échte winnaar.

Concrete boekingsinformatie versturen wij maandag 17 oktober.