Tjindjara in The voice of Holland

Tjindjara in The voice of Holland

Zangeres en musicalster Tjindjara is dit seizoen te zien in het populaire RTL 4-programma The voice of Holland. Dat is te zien in de eerste Facebook promo van het programma:

https://www.facebook.com/thevoiceofholland/videos/1872120022802426/

Tjindjara is geen onbekende in de muziekwereld. Op 15-jarige leeftijd trok ze de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek.

Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé. Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

Eind september 2015 verscheen de single ‘Bad Habit’, een featuring op een track van Dirtcaps. De single werd naast Nederland uitgebracht in diverse landen. In maart 2017 verscheen haar eerste eigen single ‘Angel On The Streets’ met als special featuring rapper F1rstman.