Tjindjara zingt disco classics bij Let’s Dance in Ziggodome

Tjindjara zingt disco classics bij Let’s Dance in Ziggodome

Tjindjara, die eerder dit jaar een 5de plaats behaalde in The Voice Of Holland, staat op 17 en 18 november op de vierde editie van het discospektakel Let’s Dance in het Ziggodome in Amsterdam. Tjindjara zingt samen met Omri Tindal en April Darby de grootstse disco classics tijdens het drie uur durende dansfeest. Eerder werd al bekend dat gastheer Humberto Tan naast internationale acts Kool & The Gang, Chaka Khan, ook Fedde Le Grand, Timor Steffens, Brainpower en Edsilia Rombley ontvangt.

Ook Holly Mae Brood en Soy Kroon, de winnaars van ‘Dance, Dance, Dance’, zullen een videoclip uit de jaren ‘80 nadansen. Ook zangeres en YouTube-ster Dionne Slagter op het podium. De populaire vlogster won afgelopen voorjaar de finale van Tv-programma “It Takes Two’’. Bij Let’s Dance, dat dit jaar geheel in het teken staat van de jaren ’80, kruipt zij in de huid van Madonna. Ze zingt haar grootste 80’s hits waaronder ‘Holiday’, ‘Get into the Groove’ en ‘Like a Virgin’.

Let’s Dance, 17 en 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen via letsdance.nl. Let’s Dance is een productie van RTL Live Entertainment.