Tommie Christiaan op 100% NL playlist

Tommie Christiaan op 100% NL playlist
De nieuwe single van Tommie Christiaan is vandaag uitgebracht en direct toegevoegd aan de playlist van radiozender 100%NL! Vorige week kwam de zanger al met een kleine teaser van zijn nieuwe single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’, maar vandaag is het nummer dus officieel uit.

Tommie is bekend van zijn grote repertoire aan theaterrollen, maar legt zich ook toe op een zangcarrière als soloartiest. Hij schitterde o.a. in High School Musical, Love Me Tender, Zorro, The Little Mermaid, Grease en HAIR. De rol in Zorro had hij te danken aan het tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.

Met zijn krachtige stem heeft Tommie al menig publiek omvergeblazen. Dat hij niet alleen kan zingen op de planken laat hij dan ook zien in het programma ‘Beste Zangers’ waarbij hij iedereen keer op keer verrast. Hij stopt de nummers van zijn bekende collega’s geheel in een eigen jasje en laat zo zien dat hij verschillende stijlen neer kan zetten. Zo zingt Tommie ook graag akoestisch en vormt hij samen met gitarist Nigel Schat het muzikale duo Tommie & Nigel.

https://open.spotify.com/track/0ycLOxCrIcpfslZyOIhaN1