Toy-Box eerste artiest Foute Party van Qmusic

Toy-Box eerste artiest Foute Party van Qmusic
Het Deense popduo Toy-Box, dat in de jaren '90 grote hits scoorde met 'Tarzan & Jane', 'Best Friend' en 'The Sailor Song', wordt speciaal voor de Foute Party van Qmusic herenigd. Mattie, Fien en Igmar mochten vanochtend deze eerste act bekendmaken en belden met het duo. De Foute Party vindt plaats op 29 en 30 juni 2018 in de Brabanthallen.

Aan de telefoon vraagt Mattie het popduo, dat bestaat uit Amir en Anila, of ze nog vaak optreden. Amir antwoordt daarop dat het de eerste keer in zeventien of achttien jaar is dat ze samen optreden in Nederland. Anila voegt toe dat ze Mattie, Fien en Igmar in jungle outfits op het podium verwacht om mee te dansen.

Eind jaren '90 scoorde de Deense eurodance act grote hits met o.a. 'Tarzan & Jane', 'Best Friend' en 'The Sailor Song'. Het debuutalbum 'Fantastic' werd bekroond met platina en stond weken bovenaan in de Album Top 100.

Toy-Box is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen! Voor aanvragen of boekingen kunt u contact opnemen via 073 5219151 of info@janvis.nl.