Trijntje Oosterhuis show live te zien

Trijntje Oosterhuis show live te zien

Lineshow voor Trijntje

Vanuit de schouwburg wordt de laatste show van Trijntje Oosterhuis’ theatertour live gestreamd door het AD. Zaterdag is “Leven Van De Liefde”, haar eerste volledig Nederlandstalige concertreeks online te bekijken.

“Voor iedereen die niet naar de theaters kon komen, is het de mogelijkheid de voorstelling toch nog te zien”, zei Trijntje in het AD. “Maar dan wel gemakkelijk thuis op de bank met een biertje en borrelnootjes bij de hand.”  De zangeres trad 43 keer op in theaters in het hele land tijdens haar tournee. Oosterhuis is zeker niet bang dat door de livestream minder kaarten zal verkopen. “Juist niet! Voor deze liedjes geldt echt: hoe meer mensen ze horen, hoe beter. En wie weet raken mensen juist geïnteresseerd om een keer te komen kijken.”

Nieuwe plaat


Momenteel werkt Trijntje Oosterhuis aan een nieuwe plaat met origineel Nederlands materiaal. De zangeres schreef onder andere samen met Alain Clark en Paskal Jakobsen van BLØF voor haar nieuwe plaat. Ze heeft ook samengewerkt met Dotan. “Dat laatste nummer is veelbelovend, maar nog niet af. Ik krijg Dotan alle commotie niet meer te pakken om verder te werken. Jammer, want als het aan mij ligt komt ons liedje goed genoeg wordt gewoon op de plaat.”