Twee 100% NL Awards voor BLØF

Twee 100% NL Awards voor BLØF

Dinsdagavond heeft BLØF de meeste prijzen gewonnen bij de uitreiking van de 100%NL Awards. De Zeeuwse band heeft namelijk twee awards in ontvangst genomen. Ook andere artiesten zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato, De Toppers en Kensington vielen in de prijzen.

De band heeft met het nummer ‘Zoutelande’ de award Hit van het Jaar gewonnen. Een ander nummer Wereld van verschil waar Typhoon ook aan heeft gewerkt, won de meest gedraaide track award.

Awards


In de categorie Beste Zanger won Guus Meeuwis een award. Voor beste album heeft Marco Borsato met zijn plaat ‘Thuis’ een award gewonnen. De zanger is in de negen jaar van het bestaan van de publieksprijzen recordhouder.

Miss Montreal


Miss Montreal, die in het verleden al drie awards had meegenomen, heeft gisteravond de award Beste Zangeres gewonnen. Vinchenzo (bekend van The voice of Holland) heeft de award Talent van het Jaar gewonnen.

“Ik ben ontzettend trots dat we deze publieksprijzen nu alweer voor het negende jaar op rij uitreiken. Er is ontzettend veel talent in ons eigen kikkerlandje. Dat zie je pas echt goed op een avond als deze”, aldus Ronald Sebök.

Maan en Anouk


In december werd de 100%NL Award voor Muziekmoment van het Jaar uitgereikt aan Maan voor haar participatie aan het programma ‘Beste Zangers’. Zangeres Anouk ontving 20 jaar na haar debuutsingle ‘Nobody’s Wife’ de Oeuvre Award voor haar gehele carrière.