Vengaboys & Coen en Sander - feesthit in steenkolen Duits

Vengaboys & Coen en Sander - feesthit in steenkolen Duits

SUPERGEIL!

‘SUPERGEIL!’, is het resultaat van de opvallende samenwerking tussen 538 dj’s Coen en Sander & Vengaboys die speciaal voor Das Coen und Sander Fest dit nummer hebben opgenomen.

Toen bekend werd gemaakt dat Vengaboys aan de line-up van het jaarlijks terugkerende fest werden toegevoegd, daagde de Vengaboys de twee radiopresentatoren uit om voor deze gelegenheid een speciale 'schlager' op te nemen. Coen en Sander hoefden niet lang na te denken en zeiden 'jawohl!'. SUPERGEIL! ging afgelopen maandag in primeur op radio 538 en stond binnen no-time op #24 in de iTunes chart, wordt meer dan duizend keer per dag via Shazam opgezocht en genereerde nu al duizenden plays op Spotify en is daarom hard op weg de grootste feesthit in steenkolen Duits van dit après-ski seizoen te worden.

De ‘Winter Wunderbar’ editie van het Coen und Sander Fest op vrijdag 26 februari in de Heineken Music Hall wordt een ganz toll sneeuw- en bierfeest, waarbij het draait om sehr viel gemütlichkeit en plezier in winterse sferen en is inmidels ganz uitverkocht. Uiteraard zingen de kersverse zangers Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, samen met de Vengaboys, het nummer live in de Heineken Music Hall. Naast de Vengaboys treden onder andere Ronnie Flex, Snollebollekes, Fabrizio en FeestDJRuud op.

De Vengaboys braken in 1998 internationaal door met ‘Up & Down’ en scoorde ondermeer met ‘We Like To Party!’, ‘Boom Boom Boom Boom!!’ & ‘We’re Going To Ibiza’ werledhits. Vengaboys zijn Nederlands meest succesvolle pop act ooit.

De Vengaboys waren ook te gast bij de Coen en Sander Show, het item is terug te zien via deze link.

‘SUPERGEIL!’ is vanaf nu gratis te downloaden via: www.vengaboys.com/supergeil