Vengaboys lanceren single met Coen en Sander

Vengaboys lanceren single met Coen en Sander


SUPERGEIL!

Zelden zo’n stormachtig carnaval meegemaakt, maar dat mag van Coen en Sander de pret niet drukken. Zij doen het op 26 februari in de Heineken Music Hal gewoon dunnetjes over met hun Coen und Sander Fest. Het dj-duo komt alvast met een eigen single.


Coen Swijnenberg en Sander Lantinga lanceren vandaag hun eigen single met de veelbelovende titel Supergeil. De kraker is een samenwerking met de Vengaboys. De Vengaboys treden ook op tijdens het feestje in de HMH, voorwaarde was wel dat Coen en Sander het nummer dan wel live met ze meedoen. De heren hebben nog wel even om te oefenen.

Supergeil kwam tot stand met de luisteraars van de Coen en Sander Show op 538. De twee verzamelden de leukste Duitse woorden en daar ontstond dit liedje uit. De heren zijn trots.

“Het is wel in dream come true hè, zoals ze dat zo mooi in het Frans zeggen, eindelijk een anthem voor ons fest. We konden geen nee zeggen”, aldus Sander in RTL Boulevard. “Het is plat, lang leve de lol, stampende polonaise, winterwunderbar het is een fest, of een feest eigenlijk.”

Dat juist de Vengaboys aanbieden een liedje met de twee te willen maken vinden Coen en Sander maar wat tof. “Voor ons zijn de Vengaboys nog steeds helden uit de jaren 90, al die hits kan ik opnoemen.”

Maar ehm… hoe zit het met ’t zangtalent van Coen und Sander, Vengaboys? “Dat is bijna net zo goed als het onze, bijna..”

DOWNLOAD 'M HIER GRATIS, scoor 'm op iTunes of beluister SUPERGEIL! op Spotify.

Bron: RTL Boulevard