Vengaboys new Christmas single release

Europa's Number One Party Act is helemaal klaar om het aankomende kerstfeest compleet te maken. "Where did my Xmas Tree Go?" is de nieuwste productie van de wereldberoemde Vengaboys en is klaar om de hitlijsten te bestormen.

De Vengaboys staan garant voor een feestje en boekten internationaal succes en hitlijst noteringen in meer dan 50 verschillende landen zoals Engeland, Spanje, Thailand en Mexico. Vanwege een drukbezet schema waren de bandleden niet in de gelegenheid om mee te doen met Live Aid 30 en besloten daarom om zelf de studio in te duiken en een kerst single en album op te nemen in de private Vengaboys studio in Jamaica. The Vengaboys zelf zijn hyper enthousiast over het eerste kerst single die zij met elkaar hebben opgenomen: Where did my Xmas Tree Go?  Daarnaast staat op het kerst verse X-mas Party Album! alle hits van de Vengaboys gemixt door niemand minder dan Hardbell, Snowtek, Merry Corsten en Treësto vs TR3hab.

De nieuwe single gaat uiteraard gepaard met een te gekke, over-de-top videoclip, geschoten in samenwerking met stylist Ruud van de Peijl, Bas en Fedde van House of Orange en waar niemand minder dan Bas Kosters en MaryMe-JimmyPaul het gezelschap hebben aangekleed.Where did my Christmas Tree Go? is vanaf nu verkrijgbaar op Spotify & iTunes.

The Vengaboys Xmas Party Album! is vanaf nu verkrijgbaar op Spotify, iTunes en Vinyl Picture Disc.

Voor meer informatie en/of boekingen: rianne@janvis.nl of www.vengaboys.com.