Vinchenzo kondigt clubtour aan

Vinchenzo kondigt clubtour aan
Vinchenzo Tahapary is bekend geworden door het programma ‘The Voice Of Holland’ waarin hij de derde plaats haalt. De 18-jarige pop zanger uit Tiel scoorde in 2017 al twee hits met ‘Steady Love’ en ‘Daily’. In april van dit jaar bracht hij nieuwe single ‘Headphone’ uit en het lijkt er op dat hij hier ook weer hoge ogen mee gaat gooien. 

Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo het podium opgevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL. Hierdoor belandt hij in het zevende seizoen van ‘The Voice Of Holland’. Vinchenzo kiest Ali B als coach en schopt het tot aan de finale. Als deelnemer van The Voice staat je maar zelden een grote carrière te wachten. Vinchenzo lijkt de uitzondering. Hij introduceerde zichzelf met loepzuivere covers maar met zijn zelfgeschreven muziek lijkt hij nu door te groeien tot een ultieme tienerster.

Vinchenzo komt uit een muzikale familie en het duurt hierdoor niet lang totdat hij zelf in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt Vinchenzo voor het eerst op. Samen met zijn vader draagt hij het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark voor. In groep 7 wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’ dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats. Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op. Dankzij deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentenshow ‘My Name Is Michael’ in 2010. Hij maakt een sterke indruk en eindigt bij de laatste tien kandidaten.