Vinchenzo wint 100%NL Award!

Vinchenzo wint 100%NL Award!

Dinsdagavond heeft zanger Vinchenzo zijn allereerste 100%NL Award gewonnen. De radiozender bekroonde hem tot 'Talent van het Jaar'! "Ik had het niet verwacht. Dat het zo'n goede categorie is zegt wel dat de toekomst van de muziek in goede handen is!"

Vinchenzo heeft grote plannen voor 2018, want hij gaat optreden in Paradiso én er is nieuwe muziek in aantocht: "Wellicht kunnen we ook weer naar een EP en album."

BLØF heeft de meeste prijzen gewonnen bij de uitreiking van de 100%NL Awards. De Zeeuwse band heeft namelijk twee awards in ontvangst genomen. Ook andere artiesten zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato, De Toppers en Kensington vielen in de prijzen.

De band heeft met het nummer ‘Zoutelande’ de award Hit van het Jaar gewonnen. Een ander nummer Wereld van verschil waar Typhoon ook aan heeft gewerkt, won de meest gedraaide track award.

Awards


In de categorie Beste Zanger won Guus Meeuwis een award. Voor beste album heeft Marco Borsato met zijn plaat ‘Thuis’ een award gewonnen. De zanger is in de negen jaar van het bestaan van de publieksprijzen recordhouder.

Miss Montreal


Miss Montreal, die in het verleden al drie awards had meegenomen, heeft gisteravond de award Beste Zangeres gewonnen.

“Ik ben ontzettend trots dat we deze publieksprijzen nu alweer voor het negende jaar op rij uitreiken. Er is ontzettend veel talent in ons eigen kikkerlandje. Dat zie je pas echt goed op een avond als deze”, aldus Ronald Sebök.

Maan en Anouk


In december werd de 100%NL Award voor Muziekmoment van het Jaar uitgereikt aan Maan voor haar participatie aan het programma ‘Beste Zangers’. Zangeres Anouk ontving 20 jaar na haar debuutsingle ‘Nobody’s Wife’ de Oeuvre Award voor haar gehele carrière.