Wint stoere Kimberly of lieve Nina Idols?

Wint stoere Kimberly of lieve Nina Idols?
De finale van Idols komt in zicht, komende woensdag zullen Nina en Kimberly het tegen elkaar opnemen om de winnares te worden van het vijfde seizoen. Voor de winnaar ligt er een platencontract klaar bij Cloud 9 Music.

Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond, die de show presenteren, genieten van de Idols gekte. Ruben geeft aan niet te weten wie er dit seizoen gaat winnen. Of het nu engeltjestype Nina wordt, of de stoere rockchick Kimberly durven de presentatoren nog niet te zeggen. Wat ze wel heel leuk vinden is dat de kijkers thuis gaan stemmen, en dus zullen uitmaken wie de winnaar gaat worden. De jury zal gedurende de avond een goed bedoeld advies geven.

Jamai, die in 2003 de eerste Idols won, zal een duet zingen met beide kandidaten. Ook zullen Kimberly en Nina allebei hun eigen eerste singel presenteren. Eva Simons zal tijdens de finale haar nieuwe single met haar echtgenoot Sidney Samson presenteren.

De comeback van Idols ging goed van start met 1.5 miljoen kijkers. Het vijfde seizoen ging van start op 23 maart op RTL 5 en de eerste auditie werd het best bekeken programma van RTL 5 sinds 2006. De afgelopen weken werden de liveshows minder goed bekeken. Tijdens de halve finale keken er 633.000 mensen naar hoe Kimberly en Nina een finaleplaats bemachtigden. Een zesde seizoen is al aangekondigd door RTL 5, daar zijn de inschrijvingen al voor geopend.