Yes-R lanceert nieuwe clip 'Onbereikbaar'

De Nederlandse hiphopper Yesser Roshdy, alias Yes-R, maakt na een rustige periode zijn artistieke comeback met de splinternieuwe single Onbereikbaar. Het uptempo-nummer is zijn vrolijke eerbetoon aan een aantal vrouwelijke BN'ers: dames die zijn hart kennelijk op hol brengen.

De 27-jarige Amsterdammer, bekend van hits als Leipe Mocro Flavour en Rampeneren, neemt in het nummer al rappend geen blad voor de mond als het aankomt op zijn adoratie voor Nederlandse schoonheden. Zo krijgt de rapper het behoorlijk warm van nieuwslezeres Dionne Stax en zou hij graag de bloemetjes buitenzetten met Sylvie Meis. Maar dan het liefste alleen als de blonde diva is gekleed in een pikant Hunkemöller-lingeriesetje.

Sylvie


In de clip klimt hij zelfs op een vrachtwagen van het ondermodeconcern om dichtbij 'zijn' Sylvie te kunnen zijn. Over saxofoniste Candy Dulfer is Yes-R ook meer dan duidelijk. 'Blaas wat lekkers en ik pak je straks,' luidt de niets aan de verbeelding overlatende tekst.

In het vrolijke lied, dat qua sfeer een beetje lijkt op de hits van zijn rappende 'concurrent' Gers Pardoel,  maakt Yes-R duidelijk waarom hij zo gefascineerd is door de dames. 'Waarom ben ik zo wild van haar? Ze is onbereikbaar'.  Behalve voorgenoemde vrouwen passeren nog andere beauty's de revue in de dromen van Yes-R. Zoals Geraldine Kemper, Nicolette van Dam, Fajah Lourens, Lieke van Lexmond, Trijntje Oosterhuis ('een geintje'), rockchick Anouk, Patrica Paay en, op een nette manier, ook koningin Máxima.

Rentree


Voor Yes-R is Onbereikbaar zijn rentree in de muziek. Afgelopen zomer verkondigde hij in het AD sinds zijn doorbraak in 2005 heel breed bezig te zijn geweest. 'Rap, dance, presenteren, acteren in series en films. Ik heb altijd bewust dingen naast de muziek gedaan.' Begin volgend jaar treedt hij op als verteller in de rondreizende musical Hartsvrienden. Een nieuwe uitdaging, aldus de rapper die in 2008 trouwde met zijn grote liefde Cheyen (26). In 2009 werd hun zoontje Yessin (4) geboren.

Baas B


Het thuisfront is er inmiddels aan gewend dat Yesser vaak van huis is. 'Mijn vrouw is het leven met een notoire workaholic inmiddels gewend. Ze trapt waar nodig op de rem als ik weer eens doordraaf.' De rapper heeft het met gemiddeld 120 optredens per jaar knetterdruk. Zijn nieuwe single zal zijn leven nog hectischer maken, schat hij voorzichtig in. Of zijn echtgenote achter de best ronkende tekst van Onbereikbaar staat?  'Ik ben en blijf een man die gek is op vrouwen. Ik kijk er graag naar, dus waarom geen single uitbrengen met die vrouwen.'

Voor het nummer werkte Yes-R nauw samen met de producer die 10 jaar geleden medeverantwoordelijk was voor zijn doorbraak: Baas B oftewel Bart Zeilstra die jarenlang een duo vormde met Lange Frans. Roshdy: 'Ik ben bijzonder trots op deze samenwerking en het eindresultaat.'



Bron: AD.nl