Gratis rap van Yes-R!

Gratis rap van Yes-R!
Rapper, entertainer, presentator, acteur... Yes-R is een veelzijdige jongen! Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer 'Leipe Mocro Flavour' uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als 'Rampeneren', 'Hey Schatje', 'Uit Elkaar', 'Kleine Meid' en zijn duet met Tim Akkerman, 'Verder'.

Naast rapper is Yes-R ook een graag geziene gast op TV. De komende tijd zal hij weer veelvuldig op de Nederlandse televisie te bewonderen zijn. Hij heeft namelijk onlangs een nieuw contract getekend bij AVRO/TROS waarvoor hij verschillende programma’s gaat maken. Zo gaat hij in het nieuwe programma 'Go With The Flow' op zoek gaat naar jonge, talentvolle rappers.

Om dit te vieren heeft Yes-R een speciale actie bedacht. Plaats tot en met april 2017 een boeking voor Yes-R en hij maakt een persoonlijke rap voor uw evenement! Een personeelsfeest opleuken met een rap over uw bedrijf, een op maat gemaakt themanummer voor uw festival, of zomaar iemand in het zonnetje zetten met een persoonlijke boodschap? U zorgt voor de juiste input en Yes-R schrijft er een spectaculaire rap over die hij tijdens uw evenement ten gehore zal brengen. Informeer naar de mogelijkheden!