Nieuwe video: Yes-R x Lieke van 't Veer - Diep In De Nacht

Vandaag brengt Yes-R zijn langverwachte nieuwe single uit. 'Diep in de Nacht' is een uptempo en catchy track geworden waar we Yes-R weer horen zoals we van hem gewend zijn: ijzersterk. De single is tot stand gekomen samen met zangeres Lieke van ’t Veer.

Yes-R en Lieke hebben elkaar ontmoet via YouTube. Nadat Lieke een van Yes-R’s grootste hits 'Uit elkaar' coverde, was een samenwerking al snel geboren. Onder de noemer 'Uit elkaar 2.0' bracht Lieke een prachtige akoestische versie van het nummer uit en niet zonder succes. Binnen enkele maanden is deze versie inmiddels goed voor ruim 3,5 miljoen views!

Yes-R: “Toen ik de versie van Lieke voor het eerst hoorde, was ik echt onder de indruk. Uit Elkaar op zo’n manier horen, was voor mij heel bijzonder. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over welke zangeres ik op mijn nieuwe plaat wilde hebben!” De oplettende fan heeft de eerste klanken van 'Diep in de Nacht' al terug kunnen horen in één van Yes-R’s vlogs op YouTube. “Ik deel alles met mijn fans, neem geen blad voor de mond en laat ze meekijken in het leven van Yes-R. Dat er inmiddels al duizenden enthousiaste fans wekelijks naar mijn vlog kijken, vind ik echt een groot compliment”, aldus Yes-R.

Naast de single is Yes-R momenteel in de afrondende fase van zijn aankomende EP: 'El Patron'. Een combinatie tussen rauwe straathits en commerciële tracks waaronder 'Diep in de Nacht', maar ook 'Eigen Ding' samen met Kosso en Dindin. De EP staat gepland voor 28 april.