Alex boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

‘Een Bossie Rooie Rozen’, dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafés en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer 1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd.

Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. 


Alex deed diverse TV optredens bij o.a. Tros Muziekfeesten, RTL lijn 4, SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour etc. Ook was Alex te zien bij het Tros Muziekfeest en bij Businessclass.

Naast optredens in Nederland, is Alex ook een graag geziene gast op de après-ski feesten in diverse wintersport gebieden in de winter en in diverse Nederlandse discotheken in o.a. Spanje, Frankrijk en Portugal in de zomer.

Alex stond tevens op veel bedrijfsevenementen waaronder Aegon, Telfort, Gaastra, McGregor, Topparken, Van Mossel Group en Bribus Keukens.

Kortom, er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bühne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer voor zich te winnen en mee te slepen in de geweldig feestmuziek. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

2013 Nooit Meer Naar Huis 36
2013 Kijk De Zon Eens Schijnen 80
2013 De Nachten Van M'n Dromen 64
2012 Jij En Ik 46
2010 Je Bent Wie Je Bent 41
2009 Zigge Zagge 34
2009 Dagdroom 30
2008 Handen Die Handen 30
2007 Festival Van Liefde 23
2007 Gekkenhuis 67
2005 De Liefde 19

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten