Anita Meyer boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Anita Meyer staat al lange tijd aan de top van het Nederlandse entertainment!

Samen met 'The Rainbow Train' van Hans Vermeulen had Anita in 1976 een nummer 1 hit met 'The Alternative Way'. In het jaar 1981 kwam haar grote doorbraak met de enorme nummer 1 hit. 'Why Tell Me Why'. Dit werd de best verkochte plaat van 1981. De start voor een imposante carrière was gezet. Grote hits zoals 'They Don't Play Our Lovesong Anymore', 'Idaho', 'The One That You Love', 'Het Spijt Me', en vele anderen volgden. Later treedt Anita op in de reeks concerten van Lee Towers in Ahoy. Zij zingen daar samen 'Run To Me' en ook dat werd weer een dikke nummer 1 hit! Twee jaar later waagt Anita, toen als eerste zangeres ooit, zelf de stap naar Ahoy met als resultaat een hele reeks uitverkochte voorstellingen.

Met de internationale megahit 'Why Tell Me Why', meerdere Top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards, mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren 80 en 90 noemen! Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp. Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit. Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten. Dit smaakt naar meer en in 2009 zet Anita een nieuwe stap. Ze neemt samen met het Metropole Orkest het album 'Tears Go By' op: een prachtig album met popsongs uit de jaren '50, '60 en '70. In 2011 was Anita wekelijks te zien in de kijkcijferhit 'Beste Zanger van Nederland'.
Daarnaast werdhaar grootste hit 'Why Tell Me Why' door verschillende DJ's opnieuw uitgebracht. Zo scoorde DJ F.R.A.N.K. een internationale hit met deze geweldige song, waardoor een hele nieuwe generatie kennis maakte met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer al lange tijd aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud, een vakvrouw cum laude en - volgens insiders - een plezier om mee te werken.


Wist je dat...
2013 Laat Me Nu Toch Niet Alleen 84
1981 Why Tell Me, Why 1
1980 Rock Me Up A Mountain 31
1976 The Alternative Way 1
1976 You Can Do It 8

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten