Coen & Sander boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Coen & Sander zijn sinds augustus 2015 te horen bij Radio 538. Van maandag t/m donderdag hoor je de twee mannen in de welbekende Coen & Sander show. Voorheen zat het duo bij 3FM, waar het programma in 2008 zelfs werd bekroond met de Gouden Radioring voor het beste radioprogramma. Coen Swijnenberg was van kleins af aan al bezig met radio maken in zijn eigen gebouwde studio op zijn slaapkamer thuis. Hij werd echt ‘radio-actief’ vanaf zijn veertiende en draaide voornamelijk bij lokale omroepen voor hij bij 3FM een start kon maken. Naast zijn rol in de Coen & Sander Show draait hij ook graag solo door het hele land op diverse feesten, evenementen en festivals, spreekt hij voice-overs voor televisie in en zie je hem bij diverse programma’s op tv! Zo heeft Coen bijvoorbeeld meegedaan aan het programma ‘Wie is de Mol’ (2008) en reisde hij met Jan Smit en vrienden naar Zuid Frankrijk voor ‘De Zomer Voorbij’. Sander Lantinga heeft de rol als VJ gehad bij MTV en reisde voor het programma ‘Summer of Love’ de hele wereld rond. Daarnaast heeft hij meegedaan aan het programma ‘Try Before You Die’ en had hij een korte deelname aan ‘Wie is de Mol’ (2007). De twee mannen vormen een uniek duo, zowel op als buiten de radio.

Coen & Sander staan graag samen achter de DJ tafel, waarbij écht niets te gek is! Coen & Sander zijn áltijd bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, kneiterharde 90’s platen, foute aprés ski en de house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Kortom, de mannen trekken graag door het land en je vind het duo vaak op bedrijfsevenementen waar zij presentaties verzorgen, hebben zij ‘Das Coen und Sander Fest‘ en zie je het duo vaak terug op major festivals. Daarnaast hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander area.

Das Coen und Sander Fest

Ook in 2017 werd de Afas Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam weer omgebouwd tot één groot winters festijn, met deze keer als thema Die Winterspiele! Das Coen und Sander Fest is al jaren een begrip met vele gastartiesten, winterse activiteiten en uiteraard veel bier!


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons