Crazy Pianos On Tour boeken

Crazy Pianos on Tour maakt van iedere locatie een pianobar

De echte Crazy Pianos ervaring op jouw evenement? Crazy Pianos on Tour zorgt op iedere locatie voor dezelfde sfeer als de bekende pianobar in Scheveningen. Een waanzinnig live optreden met twee pianisten achter de herkenbare rode vleugels, een drummer en meestal ook een saxofonist. In wisselende samenstelling, zodat de show altijd uniek is. Met een onuitputtelijk repertoire is geen enkel verzoeknummer te gek. 


Crazy Pianos boeken voor jouw evenement? Jan Vis Entertainment is de exclusieve partner, waardoor wij altijd de beste service hebben. Vraag de beschikbaarheid aan en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden om van jouw evenement een onvergetelijke happening te maken.

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €9.975,-


Crazy Pianos on Tour wiki

 • De samenstelling van Crazy Pianos on Tour wisselt, waardoor de show fris blijft en niet in herhaling valt
 • Bekende artiesten zoals Roel van Velzen zijn ooit begonnen bij Crazy Pianos
 • De populaire Crazy Pianos bar in Scheveningen is sinds 1999 open

 

Complete pianobar op jouw evenement

Al sinds de opening van de Crazy Pianos bar in 1999 is deze pianobar al een daverend succes. Door vragen van gasten is het idee ontstaan voor Crazy Pianos on Tour. Een spectaculaire show die iedere denkbare locatie kan omtoveren tot een heuse pianobar. Aan alle benodigde entourage is gedacht, waarbij de twee brandweerrode vleugels natuurlijk niet mogen ontbreken.


Een spetterende rollercoaster van piano-entertainment

Bij Crazy Pianos on Tour ben je altijd zeker van een frisse show waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De Crazy pianisten zetten de zaal volledig op zijn kop terwijl ze de swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem ten gehore brengen. Het is een groot feest der herkenning. Stilzitten is onmogelijk! En net als in de pianobar zijn verzoeknummers altijd welkom. 

 

Waarom Crazy Pianos on Tour boeken?

 • Onuitputtelijk repertoire
 • Geen verzoeknummer is te gek
 • Waan jezelf in een echte pianobar

 

Zo boek je Crazy Pianos on Tour

 1. Vraag de beschikbaarheid aan
 2. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op en plaatsen, indien gewenst, een vrijblijvende optie
 3. Denk er gerust even over na en bevestig de optie via mail of telefoon
 4. Geniet van de show!

Vraag beschikbaarheid aan

 

Veelgestelde vragen over Crazy Pianos on Tour

Wat kost een optreden van Crazy Pianos?

Crazy Pianos on Tour boeken voor jouw evenement is mogelijk vanaf € 9.975,- exclusief Buma en btw. Er zijn verschillende extra’s bij te boeken zoals een Crazy DJ, twee stagehands en extra speelduur. Neem contact op om je wensen te bespreken en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.


Wat is de bezetting van Crazy Pianos on Tour?

De bezetting van Crazy Pianos on Tour bestaat altijd uit twee pianisten, een drummer en meestal ook een saxofonist. Het zijn wisselende artiesten per optreden, waardoor de show altijd verrassend blijft. 


Hoelang duurt een optreden van Crazy Pianos?

De speelduur van Crazy Pianos on Tour is heel flexibel. Meest voorkomend voor Crazy Pianos is een optreden van 75 minuten, een pauze en daarna weer 90 minuten of drie keer een optreden van 60 minuten met pauzes ertussen.

 

Denk ook eens aan…

 1. Romy Monteiro
 2. Dennis van Aarssen
 3. Gordon
 4. Maan
 5. Rolf Sanchez
2018 Promovideo Crazy Pianos On Tour

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €9.975,-