DJ Gerard Ekdom boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

The Boss
Als klein jongetje wil Gerard Ekom graag Bruce Springsteen worden. Wat er mis gaat, is niet helemaal duidelijk. In plaats van Bruce Springsteen wordt Gerard Ekdom, DJ en vriend van de sterren. Niet in de laatste plaats omdat Gerard een fenomenale hit- en muziekkennis heeft, hij weet vaak beter wanneer een liedje in de hitparades stond dan de artiest zelf!

Vriend van de sterren
De uitzondering op de regel is Jon Bon Jovi, door wie een verbouwereerde Gerard Ekdom wordt uitgefoeterd (“My name is not Bon, it’s Jon! You stupid f*ck!"), maar zijn jeugdheld Bruce is wel aardig voor hem. In 2003 mag Gerard The Boss interviewen én hem een gouden plaat overhandigen (en Gerard krijgt er zelf ook een). Verder heeft Gerard Ekdom handjes geschud met Sting, Will Smith, Justin Timberlake, Meat Loaf, Christina Milian, Joe Jackson en… Koning Willem-Alexander (zijn naamplaat: ‘We Are The Champions’ van Queen).

Vroeg rijp
Gerard Ekdom roept weleens dat hij gedoemd was DJ te worden. Al op 14-jarige leeftijd is hij een veelgeboekte drive-in DJ en heeft hij zijn eigen radioshow op Radio De Bilt. Via Stadsradio Utrecht, New Dance Radio, Magic FM en Hotradio komt hij terecht in de 3FM opleidingsvijver ‘Pyjama FM’.

Ekdom in de Nacht, de Arbeidsvitaminen en Effe Ekdom
Lang heeft hij daar niet in hoeven rondzwemmen, voor hij het weet vervangt hij vrijwel iedere 3FM dag-DJ tijdens vakanties. Vanaf september 2001 heeft hij zijn eigen plekkie in de 3FM programmering en presenteerde Gerard lange tijd Nederlands eigen muziekinstituut Arbeidsvitaminen, elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Sinds september 2010 is daar verandering in gekomen en maakt hij tijdens DIE LUNCH!!! 'Effe Ekdom'. Verder heeft hij tijden zijn muzikale ei kwijt gekund in de Freaknacht met 'Ekdom In De Nacht', maar door allerlei andere werkzaamheden (voor TV bijvoorbeeld) heeft hij in september 2012 het stokje overgegeven aan Barend & Wijnand.

Veenstra Veenstra!
Het was alsof hij zijn tweelingbroer ontmoette toen hij Michiel Veenstra voor het eerst in de ogen keek. Okay, hij moet er twintig centimeter voor omhoog kijken, heeft geen bril en groeit een tien keer vollere baard. Maar van BINNEN... Exact hetzelfde! Daarom maken zij samen ook zulke leuke vrijdagavond radio in 'Ekstra Weekend' (van 19:00 tot 22:00 uur). Hij voelt hem goed aan en vice versa omgekeerd.

 

Glazen Huis
Bij de jaarlijkse goede doelen-actie op 3FM, Serious Request, wist Gerard een prominente plek te veroveren. Hij nam maar liefst acht keer plaats in het Glazen Huis en haalde met zijn mede-DJ’s zoveel mogelijk geld op voor het Rode Kruis.

 

NPO Radio 2
In 2015 was het tijd voor wat anders en stapte Gerard over naar NPO Radio 2 om daar de ochtendshow 'Ekdom In De Ochtend' te verzorgen.

 

Radio 10
De ochtenden bevallen Gerard goed en daarom besloot hij na een kleine drie jaar door te gaan met een ochtendprogramma, maar wel op een andere zender. Vanaf september 2018 begin je je werkdag goed met Gerard op Radio 10. In 'Ekdom In De Morgen' helpt hij je de dag vrolijk op te starten met de lekkerste platen en items als 'Dokter Pop' en 'De Schatkelder'.
 


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons