Django Wagner boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, hetzingen zit hem vroeg in zijn bloed.


Hij spreekt vier talen, waaronder zigeunertaal Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. In 2009 weet zijn debuutalbum Kali de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen. De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek.


Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. Zijn album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie. Eind 2018 verwend hij zijn fans met een kerstalbum en een prachtige kerstspecial. Met deze verzamelaar bundelt Django zijn beste nummers uit de afgelopen 10 jaar met als extra toevoeging 4 nieuwe liedjes. Op 10 juni, 2e pinksterdag geeft hij een live concert in het AFAS Circustheater.

 

Het album ‘Heerlijke Zwoele Nacht’ werd in oktober 2022 bekroond met een Buma NL Award. De zanger is supertrots dat hij opnieuw een van de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie mocht ontvangen. Django: “De waardering en zo’n prijs, dat is waar we het allemaal voor doen. En ik doe het niet alleen, ik ben ook dank verschuldigd aan mijn hele team die het samen met mij mogelijk hebben gemaakt om het album ‘Heerlijke Zwoele Nacht’ te maken” Maandenlang heeft Django aan het album gewerkt en met de Buma NL Award is de waardering een kroon op het werk.


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

2015 Ik Hou Nog Steeds Van Jou 57
2014 Vanaf Vandaag (Django Wagner & Peter Beense) 21
2014 Vlinders (Django Wagner & Antje Monteiro) 52
2014 Ik Droom Van Een Kerstfeest 21
2013 Dat Ene Moment 22
2013 Wij Dansen Samen De Bossa Nova 11
2012 In Ons Cafe (& Frans Duijts) 29
2012 Als Jij Niet Kiezen Kan 10
2012 Die Ene Mooie Vrouw 19
2011 Zwarte Haren, Zwoele Gitaren 5
2011 Die Mooie Ogen (Hebben Mij Bedrogen) 15
2011 Eenzaam Alleen En Verloren 21
2010 Mijn Naam Dat Is Marina 5
2010 Maar Toch Blijf Jij Me Trouw 16
2010 Ik Geniet Zo Van Het Leven 23
2010 Ik Kom Naar Huis Met Kerstmis 15
2009 Kali 17
2009 Mooie Blauwe Ogen 9

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons