Donny Roelvink

Naast werkzaamheden als model, acteur en TV ster, zit performen voor publiek ook bij Donny Roelvink in het bloed. Zo bracht de jongste Roelvink telg al tracks uit zoals 'Auditie' en 'Spijt Schat.'

Ook was Donny al veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in 'Expeditie Robinson', 'Temptation VIPS', 'Dancing On Ice' en natuurlijk de realityserie 'De Roelvinkjes'. Ook is hij online actief op YouTube, samen met broer Dave Roelvink. Op Instagram geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. En last but not least, Donny is dus ook te boeken in het land met eigen shows!


Wist je dat...

Donny Roelvink

Donny Roelvink

Donny Roelvink

2019 Blokkeren
2019 Auditie
2019 Spijt Schat

Donny Roelvink

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

Donny Roelvink
 

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €2.000,-


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten