Dries Roelvink boeken

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €4.500,-


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Dries Roelvink: Een Muzikale Legende met Amsterdamse Roots

Dries Roelvink, geboren op nieuwjaarsdag 1959 in het hartje van de Jordaan, Amsterdam, is een veelzijdige artiest die bekend staat om zijn indrukwekkende muzikale carrière en televisiewerk. Als zoon van een voetbaltrainer en zangeres Alie Roelvink, die samenwerkte met legendarische artiesten als Willy Alberti en Johnny Jordaan, groeide Dries op in een omgeving doordrenkt van muziek en sport.

 

Van Voetbalveld naar Muziekpodium

Dries Roelvink begon zijn carrière op het voetbalveld en speelde tien jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende tekende hij een driejarig profcontract bij FC Amsterdam. Ondanks zijn talent voor voetbal, kwam zijn passie voor muziek snel naar voren. Na het winnen van een talentenjacht op het Rembrandtplein besloot Dries zijn voetbalschoenen in te ruilen voor een microfoon.

 

Boek Dries Roelvink via Jan Vis Entertainment

Wil je Dries Roelvink boeken? Jan Vis Entertainment is al meer dan 20 jaar de exclusieve boeker van Dries Roelvink, waardoor je verzekerd bent van de beste service rechtstreeks van de bron. Als het meest ervaren boekingsbureau denken we graag met je mee over de optimale invulling van jouw evenement.

 

Doorbraak met "Maria Magdalena’’

Dries Roelvink tekende zijn eerste platencontract bij Phonogram en scoorde met zijn debuuthit "Maria Magdalena", die wekenlang hoog in de hitparade stond. Zijn onemanshows in prestigieuze theaters zoals de Kleine Komedie, het Concertgebouw, Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart maakten diepe indruk en vestigden zijn naam als een veelzijdige artiest.

 

Televisiepersoonlijkheid en groot succes

In 2004 werd Dries een nationaal icoon dankzij zijn optreden in een ANWB-commercial in een gele zwembroek. Hij groeide uit tot een geliefde televisiepersoonlijkheid met verschijningen in programma’s als 'Let’s Dance', 'Sterren Dansen Op Het IJs', 'Jensen', 'Ranking The Stars' en 'DWDD'. Dries speelde ook de hoofdrol in de speelfilm "I Love Dries". Naast zijn tv-werk heeft Dries talloze CD's, DVD's en singles uitgebracht. Zijn biografie "Toverballen", uitgegeven in 2010, biedt een diepgaande blik op zijn leven en carrière.

 

Real Life Soap: De Roelvinkjes

Sinds 2015 is Dries samen met zijn familie te zien in de populaire real life soap "De Roelvinkjes", die verschillende goed bekeken spin-offs heeft opgeleverd. Deze serie toont de warme en dynamische kant van de Roelvink-familie en heeft bijgedragen aan Dries’ blijvende populariteit.

 

Optredens van Dries Roelvink: Een Garantie voor Succes

Met een stembereik van ruim twee octaven en een breed repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries inhuren staat voor een geslaagde avond!

 

Dries Roelvink Boeken of Inhuren?

Wil je Dries Roelvink boeken voor jouw evenement? Jan Vis Entertainment maakt het mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Boek Dries Roelvink vandaag nog en maak je evenement onvergetelijk!

 

Overweeg ook: 

1.      Peter Beense

2.      Django Wagner

3.      Chicco

4.      Dave Dekker

5.      Danny de Munk


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2024 Dries In Oranje
2024 Gewoon Een Glimlach
2023 Wordt 't Ja, Wordt 't Nee
2022 Oranje Is Fantastico
2022 Fantastico 15
2021 Bella Ciao
2019 Het Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer
2019 Sophietje
2017 Hermanos
2015 Plaatje Van Een Vrouw (met Tino Martin)
2015 Samen Door Het Leven (met Dave Roelvink)
2012 OEHHH!!! Roept Heel Oranje 35
2011 Ik Leef Vandaag 42
2011 Hé Wat Doe Jij / De Tour De France 8
2011 Laat Mij Niet Los 17
2010 Alleen Door Jou 1
2009 Geen Crisis Waar Dries Is 22
2008 Ik Wil Jou 14
2007 Ik Kom Eraan (Route Du Soleil) 4

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €4.500,-


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons