Dries Roelvink boeken

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €3.950,-


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Dries werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren, als zoon van een voetbaltrainer (de Amsterdamse club Herenmarkt) en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ‘Shorts Of Londen’ en kwam als winnaar uit de bus.

 

Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond wekenlang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ‘Onemanshows’, in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

 

In 2004 maakte Dries een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial in zijn overbekende gele zwembroek. In 2010 verscheen Dries zijn levenswerk, het boek 'Toverballen'. Albert Verlinden overhandigde Dries destijds het eerste exemplaar van deze biografie.

 

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in 'Let’s Dance', 'Sterren Dansen Op Het IJs', 'Sterren Boksen', 'Jensen', 'Jouw Vrouw Mijn Vrouw', 'Ranking The Stars', Vijftig Tinten Grijs', 'Tour Du Jour', 'Live For You', 'RTL Late Night', 'Chantal Blijft Slapen' en 'DWDD', maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol in de speelfilm: 'I Love Dries' van producent Tom Six. Inmiddels heeft hij al vele CD albums, DVD's en singles uitgebracht. Als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer èèn hit met de titel 'Alleen Door Jou'. Sinds 2015 zijn Dries en zijn familie ook te zien in de real life soap 'De Roelvinkjes'. Deze serie en de diverse spin-offs hiervan, worden al jaren zeer goed bekeken.

 

Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries inhuren staat voor een geslaagde avond!!!

 

Dries Roelvink boeken of Dries Roelvink inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2023 Wordt het ja wordt het nee
2022 Fantastico 15
2021 Bella Ciao
2019 Het Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer
2019 Sophietje
2017 Hermanos
2015 Plaatje Van Een Vrouw (met Tino Martin)
2015 Samen Door Het Leven (met Dave Roelvink)
2012 OEHHH!!! Roept Heel Oranje 35
2011 Ik Leef Vandaag 42
2011 Hé Wat Doe Jij / De Tour De France 8
2011 Laat Mij Niet Los 17
2010 Alleen Door Jou 1
2009 Geen Crisis Waar Dries Is 22
2008 Ik Wil Jou 14
2007 Ik Kom Eraan (Route Du Soleil) 4

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €3.950,-


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons