Henk Bernard boeken

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf โ‚ฌ2.295,-


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard een van zijn favorieten met zijn nummers waar een ieder zich wel in kon vinden, ook Henk natuurlijk. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken. Na een aantal jaren op deze tour bezig te zijn geweest, reageerden vele mensen enthousiast en vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziekwereld ging doen. Stiekem was het een droom voor Henk, maar hij durfde de stap niet te zetten. Vervolgens ging het allemaal op dezelfde voet verder en zong hij zo nu en dan bij een bekende, puur voor de lol. Na een karaoke avond op de camping in Spanje werd er gevraagd of Henk mee wilde doen aan een Hollandse middag wanneer hij weer thuis was. Met een aantal biertjes op zei Henk 'ja' en voor hij het wist was het een en ander al voor hem in gang gezet. Toen kon hij niet meer terug natuurlijk. Vervolgens zette hij de knop om en trok zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een single te gaan maken. Henk wist al direct wat hij wilde. Een lied maken met daarin een verhaal dat mensen aanspreekt.


September 2007 was het dan zover en ontstond de single 'Wat Is Voor Mij Een Dag'. Vervolgens werd ook de naam Henk Bernard gevestigd, welke is vernoemd naar zijn vader Bernard die op jonge leeftijd gestorven is. Met zijn single onder de arm stapte hij naar radio Mexico en vroeg of ze hem een keer wilde gaan draaien en voor dat hij het wist stond hij op nummer 1 in de Top 20. Mensen begonnen zich af te vragen wie die Henk Bernard toch is en waar hij zo opeens vandaan kwam. Voor hij het wist begon het balletje te rollen en werd er gevraagd wanneer de tweede single ging komen. Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in, met als resultaat zijn tweede single 'Soms Is Het Moeilijk' en daarbij als extraatje een cover van zijn grote voorbeeld Hazes, het nummer 'Laat Me'.


Vervolgens is Henk niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album ‘Geniet’ uit, gevolgd door albums zoals 'Gewoon Echt' en 'Met Gevoel'. Dit laatste album is uitgebracht onder platenmaatschappij NRGY. Daarna heeft Henk de glazen met hen beklonken na mooie afspraken te hebben gemaakt voor de toekomst, welke uiteindelijk heeft geresulteerd in een platencontract met NRGY! Diverse singles hebben een mooie Top 100 notering gekregen en ook de laatste albums zijn goed in de Top 100 ontvangen!

Henk zijn fans zitten inmiddels overal in het land en ieder weekend mag hij genieten van heerlijke optredens en enthousiaste fans! Hij is in 2013 zelfs verkozen tot het ‘grootste talent van 2013’ en heeft tijdens de BUMA nl awarduitreiking een hele mooie award in ontvangst mogen nemen.


In de zomer van 2014 heeft hij een ‘Best Of’ album uitgebracht met zijn mooiste liedjes van de afgelopen jaren. Eind 2015 heeft Henk Bernard een spetterende show weggegeven in de Brabanthallen in Den Bosch met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer & Frans Bauer! Ook in 2016 heeft Henk Bernard niet stil gezeten hij werd  genomineerd voor de Edison Pop Award. Hij heeft dan wel niet gewonnen, maar het was een prachtige ervaring en "meedoen is belangrijker dan winnen", aldus Henk Bernard.

Zijn grootste meezinger ‘Hou Me Nog Een Keer Vast’, een ongekend hoogtepunt van alle optredens is inmiddels gevolgd door vele grote hits als ‘Ik Vraag Je Met Pijn In Mijn Hart’, ‘Jij Mag Alles Van Me Houden’, ’Blijf Vannacht Bij Me’, ‘Mi Amor’, ‘Een Zigeuner Wil Dansen’, ‘Als Een Vogel Zo Vrij’ en ‘Dan Ga Je Maar’!

Kortom….een optreden met zoveel hits is maar aan weinig artiesten gegund. Henk maakt van ieder optreden een geweldig feest waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat!

Begin 2020, slaat Henk opnieuw toe met ‘Hola Hola’ een Nederlandse versie van Semino Rossi’s hit uit 2019. In oktober 2020 komt ‘Ze Zei Toch’ uit; een samenwerking met niemand minder dan Henk Damen.


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

2023 Geef Er Maar Een Slinger Aan
2022 Je Hebt Mijn Hart Gestolen
2022 Toch Ging Het Fout
2021 Hoelapaloe
2020 Hola Hola
2019 Zeven Dagen Van De Week
2018 Blijf Vannacht Bij Me
2018 Kon Jij Hier Nog Maar Een Keer Zijn
2017 Jij Mag Alles Van Mij Houden
2016 Ik Vraag Je Met Pijn In M'n Hart
2016 Een Zigeuner Wil Dansen
2015 Een Hart Om Van Te Houden 71
2014 Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder 11
2014 Als Een Vogel Zo Vrij 39
2014 Dan Ga Je Maar 68
2013 Dit Gaat Nooit Voorbij 21
2013 Met Heel Mijn Hart 15
2013 Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven) 11
2012 Een Ster Zal Schijnen Over Jou 53
2012 Jij Voelt Aan Als Goud 48
2011 Tranen Zijn Niet Alleen Om Te Huilen 50

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf โ‚ฌ2.295,-


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons