Jeroen van der Boom boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Sinds Jeroen van der Boom in 2007 is doorgebroken met zijn hit ‘Jij bent zo’, staat de zanger aan de top van de Nederlandse muziekwereld. Jeroen is echter meer dan alleen een zanger. Hij is een ras entertainer die als kind al wist dat hij mensen wilde vermaken. Met als resultaat dat hij inmiddels is uitgegroeid tot de meest veelzijdige artiest van Nederland.

 

Na de hits ‘Jij bent zo’, ‘Een wereld’ en het platina album ‘Jij bent zo’ stond hij binnen een jaar twee keer in een uitverkocht Heineken Music Hall (AFAS Live) en vraagt Lionel Richie hem om bij zijn vier concerten in het Gelredome zijn voorprogramma te zijn. In 2008 wordt hij door De Toppers gevraagd om aan hun jaarlijkse concerten in de Amsterdamse ArenA (Johan Cruijff ArenA) mee te doen.

 

Een jaar later is het Jeroen die de medebedenker is van de succesvolle Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. Na het zien van de musical ‘Zij gelooft in mij’, waarin niet meegezongen kan worden door het publiek, oppert Jeroen of het geen idee is om een Hazes concert te geven. Sindsdien is Holland Zingt Hazes het grootste meezingfeest van Nederland. In maart 2023 ontvangt Jeroen uit handen van Danny Damman, directeur Ziggo Dome, een portret van hem die in de Hall of Fame wordt opgehangen voor meer dan 50 concerten in de Ziggo Dome, Jeroen is wereldwijd de enige artiest die het vaakst in de Amsterdamse concertzaal live te zien was.

 

Sinds 2017 heeft Jeroen diverse theatershows gemaakt. In deze one-man-shows, die vrijwel allemaal uitverkocht waren, nam de veelzijdige zanger het publiek mee naar de meest waardevolle momenten in zijn leven. Op verzoek van de theaters en de fans stond Jeroen in 2018/2019 opnieuw in het theater met een reprise tour, Dit Ben Ik 2.0. En in 2021/2022 met zijn soloshow The Pianoman. Ondertussen brengt hij veel singles en albums uit. Zestien jaar na zijn doorbraak in 2007 staat de teller op 25 singles die in de hitlijsten hebben gestaan.

 

Behalve dat Jeroen zingt en piano speelt, is hij ook als televisiepresentator uitermate succesvol. Na in 2010 coach te zijn geweest bij The Voice of Holland, stapt hij een jaar later over naar SBS6 waar hij twaalf jaar lang een vast contract heeft. Hij presenteert Lotto Weekend Miljonairs, Wedden Dat Ik Het Kan en Wat Schat Je. Jeroen laat weten dat hij meer muzikale shows wil maken. Succesvolle televisieprogramma’s als Bloed, Zweet en Tranen, De beste liedjes van, Holland Zingt, Muziekherinneringen, Hoge Bomen en Hazes is de basis brengen al zijn talenten samen. Ook doet hij twee keer mee aan Beste Zangers en wint hij als Tijger het vierde seizoen van The Masked Singer. Zijn veelzijdigheid blijkt in 2023 nog eens te meer wanneer hij als zijn alter ego Ria Sangria Make up your Mind wint.


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

2015 Mag Ik Dan Bij Jou 12
2014 Nanana 16
2014 Verslaafd Aan Jouw Liefde 39
2013 Beter Laat Dan Nooit 23
2012 Een Nieuwe Dag (& Lange Frans) 29
2011 Los Van De Grond (& Leonie Meijer) 2
2011 Dat Het Nooit Meer Ophoudt 7
2011 Niemand Anders 1
2010 Werd De Tijd Maar Teruggedraaid 5
2009 Alles Min Één 2
2009 De Toppers - Shine 2
2009 Dat Weet Je 4
2008 Betekenis 3
2008 Het Is Over 1
2007 Jij Bent Zo 1
2007 Een Wereld 1
2004 Toekomst 51

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons