Kidspop boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Na de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. De muziek van KidsPop is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

 

Op het podium brengt ze wekelijks de grootste hits en leukste liedjes uit haar kinderrepertoire ten gehore en daarom is besloten dit samen te smelten tot één groot muzikaal feest; KidsPop! Of je dus op zoek bent naar een verjaardagsfeestje voor de kleinsten, een minidisco voor iets oudere kids of een knallend Sinterklaasfeest; KidsPop van Monique Smit heeft het allemaal.

 

Als klap op de vuurpijl toert Monique met haar KidsToppers vanaf september 2022 door theaters in het hele land met een spetterende eigen theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Ook hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke KidsPop-liedjes.

 

 

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons