Mart Hoogkamer boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Door zijn deelname in 2016 aan Holland’s Got Talent maakt Nederland kennis met de in 1998 geboren Mart Hoogkamer. Met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti maakt Mart indruk bij de Jury, maar ook bij Willeke Alberti. Dit leidde in 2016 tot een samenwerking met de zangeres, genaamd ‘Lachen, Beetje Huilen’. Mart Hoogkamer werd uiteindelijke tweede bij de talentenjacht en dat bleek de start van een mooie carrière.

 

In de zomer van 2017 zet Mart met ‘Lekker Leven’ zichzelf op de kaart in de hitlijsten en feestlocaties. De vrolijke meezinger levert hem een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van hetzelfde jaar. Het daarop volgende jaar was wederom een succesvol jaar voor de jonge zanger. Hij treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein, Dutch Valley, Toppers in Concert en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award!

 

In 2019 tekent Mart bij platenmaatschappij NRGY Music. ‘Mijn Liefste Mama’ is de eerste single die hij uitbrengt bij het label. ‘Ik kan je Niet vergeten’ is het volgende nummer en wordt een groot succes! Ondanks de COVID-19 crisis gaat Mart door met het opvrolijken van zijn publiek door het nummer ‘Jij bent gemaakt voor mij’ te lanceren. Alsof dit nog niet genoeg te weeg bracht heeft Mart Hoogkamer in 2021 Nederland voorzien van de enorme hit ‘Ik Ga Zwemmen’. Deze vrolijke meezinger belande maar liefst op de 1e plek in de Spotify Top 200 en betrad ook de Top 40! ‘Ik Ga Zwemmen’ zou zomaar eens de zomerhit van 2021 kunnen worden.

 

Mart Hoogkamer boeken is een garantie voor feest! De jonge zanger, met zijn karakteristieke stem, is dé nieuwe volkszanger van Nederland en zingt naast zijn eigen hits ook het repertoire van zijn helden, Willy Alberti en André Hazes.

Mart Hoogkamer boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2021 Ik Ga Zwemmen
2020 Unchained Melody
2020 Jij Bent Gemaakt Voor Mij
2019 Ik Kan Je Niet Vergeten
2018 Stappen
2017 Lekker Leven
2016 Lachen, beetje huilen

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons