Monique Smit boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Multitalent Monique Smit is van vele markten thuis; met haar herkenbare, Nederlandstalige repertoire is haar set enorm geschikt voor events waar gedanst en gedronken mag worden en met haar repertoire speciaal voor kindershows is ze dé artiest bij uitstek voor de jongere gasten! 

 

Nederlandstalige meezingers
Wild, Een Zomeravond Met Jou duet met Tim Douwsma, Mooier Dan Mooi duet met Wesley Klein, Gebarentaal, Ga Jij Met Me Mee, Als Ik Maar Bij Je Ben, Twijfelaar en Nog Geen Siësta. Een greep uit het repertoire van Monique waarmee ze uw evenement zal omtoveren tot een feest!

 

KidsPop

Monique is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Na de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. Op het podium brengt ze de grootste hits en leukste liedjes uit haar kinderrepertoire ten gehore en daarom is besloten dit samen te smelten tot één groot feest; KidsPop. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagsfeestje voor de kleinsten, een minidisco voor iets oudere kids of een spetterend Sinterklaasfeest; KidsPop van Monique heeft het allemaal!

 

Sinterklaasshow 

Speciaal voor het grootste kinderfeest van Nederland heeft Monique een spetterend Sinterklaas-optreden voorbereid! In het 'Grote liedjesboek van Sinterklaas' zit een brief van Muziekpiet. Hij vraagt Monique om de wens van Sinterklaas in vervulling te laten gaan en samen met de kinderen deze gezelligste dag(en) van het jaar te vieren. Tijdens de show zingt ze de grootste Sinterklaas-klassiekers en liedjes uit haar eigen KidsPop-repertoire (liedjes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en ‘KleuterPop’). Dit kinderfeest is speciaal gemaakt voor Sinterklaas en duurt ongeveer 35 minuten. 

 

Tape-act Liveshow
Voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes, is Monique te boeken met haar geweldige KidsPop-show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

 

Theatershow
Na de succesvolle projecten ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘Kleuterpop’ tourt Monique Smit dit najaar door theaters in het hele land met een spetterende eigen theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Voor kids van alle leeftijden brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie. De grootste hits van haar eerdere kinderalbums komen hierin voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes. Dat belooft dus één groot feest te worden!

 

Presentatrice

Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere 'Mijn Vader Is De Beste', 'Sterrenparade' en 'Sterren.nl' meerdere programma's voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was. Monique Smit was ook jarenlang het gezicht van de Kids Top 20 welke ze met veel plezier wekelijks op allerlei scholen in het land mocht presenteren. Afgelopen jaar stond ze samen met 120 kids en ouders nog op het Heilige Gras van de Johan Cruyff ArenA en presenteerde ze de Champ Camp. Monique is een flexibele en bovenal enthousiaste presentatrice die zeker van toegevoegde waarde is voor uw evenement.

 

Monique Smit boeken? Voor een feest Monique Smit inhuren of een show met kinderliedjes van Monique Smit is Jan Vis Entertainment het officiële boekingskantoor!


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wist je dat...
2023 Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent
2022 Alle Kamers
2022 Nog Geen Siësta
2021 Twijfelaar
2021 Als Ik Maar Bij Je Ben
2019 Ga Jij Dan Met Me Mee
2019 Gebarentaal
2018 Mooier Dan Mooi
2017 Dans
2013 Langzaam Wordt Het Zomer (& Tim Douwsma) 7
2013 Even Niet Hier (& Tim Douwsma) 76
2012 100.000 Stralende Sterren 66
2011 Een Zomeravond Met Jou (& Tim Douwsma) 13
2011 Een Lange Nacht 92
2010 Maak Je Move 28
2010 Feest Voor Twee 40
2010 We Gaan Ervoor, Kom Maar Op 56
2009 Doe Wat Ik Wil 41
2008 Blijf Je Vanavond 8
2008 Vrouwenalfabet 33
2008 Stel Je Voor 46

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons