Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren '90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle 'Free', nummer 5-hit 'Sing' en de ongekende meezing classic 'Children Of The Night' (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal 'The Box'.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90's Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica's 90's Top 750 en natuurlijk 'Het Foute Uur' van Q-Music.

Nu 90's feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Een optreden van Nakatomi is 1 groot feest der herkenning waarbij alle hits natuurlijk voorbij komen tijdens een geweldige show!


Wist je dat...

Nakatomi

Nakatomi

Nakatomi

1996 Children Of The Night 2
1996 Sing 5
1995 Free 20

Nakatomi

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

Nakatomi
 

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €2.975,-


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten