Raymon Hermans

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans en dat is muziek. Het zingen en entertainen zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radiozenders en ook kwamen er boekingen.

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single 'Kus Me' waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon. Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single 'Kus Me'.

2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziekcarrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder 'Hypnose'. De opvolger van de single 'Kus Me' is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Na de hit-single 'Hypnose' mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: 'M'n Favoriet'. Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. 'M'n Favoriet' is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle 'Hypnose'. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles 'Kus Me', 'Hypnose' en 'M'n Favoriet' worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen.

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Als u Raymon Hermans wil boeken voor een optreden dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wil. Raymon Hermans is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor uw evenement. Met eigen muziek zoals de singles 'Hypnose' en 'M'n Favoriet', bekende hits en medleys laat de energieke Raymon Hermans het publiek niet stilstaan.


Wist je dat...

Raymon Hermans

Raymon Hermans

Raymon Hermans

Interesse?

Prijs op aanvraag


Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 73 521 91 51

E info@janvis.nl

Zoek artiesten