Roxeanne Hazes

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single Ik Was Toch Je Meisje. De komende tijd maakt Roxeanne haar debuutalbum af. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch.

 

Begin 2017 keerde Hazes na een relatief lange stilte terug met een nieuwe single, Ik was toch je meisje. Ze tekende bij platenmaatschappij Top Notch, waar op 1 september 2017 haar debuutalbum In mijn bloed verscheen. Met de vernieuwde sound die op dit album te horen is, noemden velen Hazes de Nederlandse Lana Del Rey. Recensenten spraken van 'een geslaagde start van het tweede deel'.


Wist je dat...

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

2017 Ik Was Toch Je Meisje
2017 In Mijn Bloed
2010 Soms doet 't zo'n pijn (Roxeanne & André jr. Hazes) 12
2007 Ik hou van jou (Roxeanne) 11

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 73 521 91 51

E info@janvis.nl

Zoek artiesten