$hirak boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Julien Willemsen, beter bekend als $hirak, begon al op 14 jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is $hirak uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland.

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer ‘Dat Doen We Niet Meer’ van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer ‘Drank & Drugs’ werd de hit van het album, kwam binnen op nummer 1 en het gehele project leverde New Wave de Popprijs op. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, ‘Jungle’ van Broederliefde en het jaar erop scoorde hij nog een zomerhit met Sevn Alias, Boef en Lil Kleine, genaamd ‘Patsergedrag’.

Met een succesvol repertoire als producer voor andere artiesten, werkt $hirak hard aan releases onder zijn eigen naam. Na zijn eerste release ‘Beng’ en ‘DM’s’ zullen er meer singles volgen met grote featurings.

Als DJ is $hirak net zo gevarieerd als producer. Verwacht een eclectische set van tropische beats, eigen bekend werk, maar ook teasers van tracks die nog uit zullen komen. Dat alles geblend tot een dansbaar geheel is waar $hirak als DJ voor staat.

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten