Sterre Koning boeken

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf โ‚ฌ2.250,-


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Ze is niet bang om kwetsbaar te zijn of om zich bloot te geven in haar muziek. En ze vindt het heerlijk om onderwerpen waar wrijving over is OUT THERE te duwen. Niet om mensen uit elkaar te drijven maar juist om te verbinden.

 

Als tiener zong Sterre Koning voornamelijk het repertoire van anderen. Maar nu gaat deze kersverse twintiger haar eigen muzikale dromen najagen. Binnenkort schiet ze haar schitterende songs het universum in.

 

Entertainster(re)

It’s safe to say dat Sterre van mensen vermaken nóg harder gaat stralen. Een gevalletje “creatief multitalent “ dat alles leuk vindt en ook alles kan. Zingen, acteren maar ook presenteren… Na een carrière bij Kinderen voor Kinderen, vertegenwoordigde Sterre ons land tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016. Daarnaast is ze als actrice te zien met hoofdrollen in films en series als De Tatta’s en Dance Camp en presenteert ze diverse tv-programma’s, evenementen en zelf geproduceerde formats op haar Youtube-kanaal. Misschien doet de term “creatief multitalent” haar zelfs iets tekort. 

 

Warner Music 
Sinds het afronden van de Havo richt ze haar pijlen vooral op het uitbrengen van eigen muziek. En in samenwerking met Warner Music gaat ze dit jaar keihard knallen. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het groene Gelderland heeft ze de kelder van haar ouderlijk huis omgetoverd tot haar eigen creative hol: een thuisstudio gevuld met gitaren en dikke speakers. Want als Sterre iets in haar hoofd heeft dan gaat ze er helemaal voor. Zang, piano, gitaarles en meters maken met schrijven. Na schrijfsessies met o.a. Jaap Kwakman, Judy Blank en JP Hoekstra heeft ze voor het eerst in haar carrière een stapel zelfgeschreven songs liggen die klaar zijn om gehoord te worden.

 

Eigen stem 
Sterre Koning is een persoonlijkheid met vele laagjes. Zoekend, in muziek, vriendschappen en het leven. Tegelijkertijd ook lief, eerlijk, gedreven, eigenzinnig en weloverwogen. Ze valt niet in een specifiek hokje te duwen. Dus dat doen we dan ook niet.

 

Het lukt Sterre niet om een masker op te zetten en zich anders voor te doen dan ze is. What you see, is letterlijk what you get. Ze drinkt geen alcohol, gaat nooit uit en voelt zich als introvert soms onzeker over haar voorkomen in grote groepen. Sterre: “Ik ben gewoon niet zo cool en ondanks dat ik dit werk al langer doe, struggle ik soms ook om te zeggen hoe ik me voel of wat ik denk.”. Maar ze is niet bang om kwetsbaar te zijn of om zich bloot te geven in haar muziek. Zij vindt het heerlijk om onderwerpen waar wrijving over is out there te duwen. 

Sterre: “Niet om mensen uit elkaar te duwen, maar juist om te verbinden. En dat te vertalen naar muziek. Hoe fijn zou het zijn als je elkaar tegenkomt en vraagt: “ Maar hoe voel jij je nou echt?”. 

 

Sterre & de band zonder naam 
Niet een optreden in een tot de nok toe gevulde Ziggo Dome, maar dat haar muziek een podium krijgt en veel mensen bereikt, staat bovenaan haar wensenlijst. Een tour met haar eigen band (werktitel: Sterre & de Allures), onder leiding van songwriter en muzikant Wessel van Deursen, zou eigenlijk wel het ultieme zijn. De bandnaam is overigens nog onder construction. Maar sprankelende naamsuggesties kunnen worden ingestuurd. 

 

Sterre Koning boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

2023 Fijn Om Hier Te Zijn
2022 Laat De Wereld Maar Draaien
2021 Is Het Beter Zo
2021 Doen Alsof
2020 Rug Tegen De Muur
2019 Thuis Met Kerst
2019 Rewrite The Stars (Cover)
2019 Friends Forever
2018 I Wanna Know
2018 Samen Vrij

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf โ‚ฌ2.250,-


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons