Sterre Koning boeken

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €2.250,-


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Vanaf haar negende werd Sterre bekend door deelname aan diverse TV programma’s en inmiddels heeft ze er al een hele carrière op zitten als zangeres, presentatrice, actrice en influencer. Dit multitalent wordt gevolgd door ruim 700.000 mensen op haar social mediakanalen. Op dit moment wil ze vol voor de muziek gaan, maar is ernaast ook te boeken als presentatrice.

 

Sterre heeft 11 februari haar nieuwste single, het prachtige ‘Laat De Wereld Maar Draaien’ ft. Waylon, uitgebracht. In de maanden daarvoor bracht ze de authentieke Nederlandstalige pop singles ‘Is Het Beter Zo’ en ‘Doen Alsof’ uit. De talentvolle zangers is met en zonder haar band te boeken. Voor ze haar artist deal bij Universal Music tekende, heeft ze de singles ‘Thuis Met Kerst’ en ‘Rug Tegen De Muur’ gereleased. Daarna wilde ze zich meer gaan richten op het ontdekken van haar eigen sound. Ze trad o.a. op bij Vestrock, Tina festivals, diverse radiostations en als gast bij de theatertournees van Matt Simons, Suzan & Freek en Dennis van Aarssen. Ook werkte ze in opdracht van Disney Europe als zangeres in Londen mee aan een internationale videoclip van Aladdin.

 

Sterre presenteerde onder andere de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival. De laatste twee jaar presenteert ze voor én is ze gastambassadeur van Unicef. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze uitgebreid BN’ers interviewt en covers plaatst. Ze is regelmatig te gast in tv programma’s en is o.a. online reporter of (tv) presentatrice (geweest) voor AVRO TROS, KRO NCRV, Unicef, Warner Music, Primevideo, The Voice Kids, Disney, Nickelodeon, RTL, Pathé, DFW en Schooltv.

 

Sterre Koning (23-01-2003) is zangeres, presentatrice, actrice en influencer. Dit multitalent houdt via social media haar meer dan 700.000 fans op de hoogte van haar leven. Sterre begon haar zangcarrière al op 9 jarige leeftijd, ze zong als solist in het Kinderen voor Kinderen koor (Klaar voor de Start, Mijn Boek, Feest),  vertegenwoordigde Nederland met de groep ‘Kisses’ tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 én bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids.

Hierna was ze drie jaar lang sterrenreporter voor het tijdschrift Tina. Ook bracht ze toen als eerste solosingle ‘I Wanna Know’ in eigen beheer uit. Daarnaast werkte ze jarenlang samen met Dreamworks, waarvoor ze events hoste, de singles ‘Samen Vrij’ en ‘Friends Forever’ uitbracht en waarmee ze op Netflix te horen is in de animatie hitserie 'Spirit Samen Vrij'.

 

In 2019 heeft Sterre de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België. Dat jaar was ze ook te zien in drie films. Op 21 oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Kluitman haar eigen boek ‘STERRE, Waarom wachten tot je later groot bent?!’, waarin ze een uniek inkijkje in haar leven geeft en lezers inspireert hun dromen na te jagen. Ze bracht ook haar eigen kledinglijn uit. Daarnaast sprak ze een hoofdrol in bij de bioscoopfilms Wickie The Viking, De Kleine Heks en een aantal luisterboeken. Ook acteerde ze, met de hoofdrol, in de live tv opening in het Gelredome tijdens de EO Jongerendag.

 

Voor de Nationale Boomplantdag bracht ze in opdracht de single ‘Zoals Jij’ uit. Haar single ‘GIRLS’ was de titelsong voor de bioscoopfilm ‘Jackie & Oopjen’. Sterre was in 2020 als vakjurylid te zien in het SBS-programma ‘We Want More’. Dat jaar had ze o.a. ook een discipelrol in The Passion. Momenteel speelt ze een hoofdrol in de nieuwe dramaserie ‘Dance Camp’ bij de Avro Tros.

 

Sterre Koning boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!


Wist je dat...
2022 Laat De Wereld Maar Draaien
2021 Is Het Beter Zo
2021 Doen Alsof
2020 Rug Tegen De Muur
2019 Thuis Met Kerst
2019 Rewrite The Stars (Cover)
2019 Friends Forever
2018 I Wanna Know
2018 Samen Vrij

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €2.250,-


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten