Trijntje Oosterhuis boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de topvocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Herbie Hancock, Lionel Richie, Coolio, Herman Brood, Incognito, Khaled, Salomon Burke, Candy Dulfer, Jean ‘Toots' Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.

1988-1991
Samen met haar broer Tjeerd formeert Trijntje Oosterhuis de band Total Touch, waarmee ze een muzikale mix brengen van 80's soul, 90's R&B, funk, pop en dance. Na een periode van intensief optreden wint Total Touch in 1990 de finale van de Kunstbende-wedstrijd. Een jaar later zit de band in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

1994
Saxofoniste Candy Dulfer nodigt Trijntje uit te komen zingen bij haar band. Vervolgens reist ze twee jaar lang met Candy de wereld over en is ze te horen op een aantal nummers van Candy's album ‘Big Girl'.

1996
In de zomer van 1996 verschijnt bij BMG Total Touch' debuutsingle "Touch Me There", die uiteindelijk nummer 14 in de charts bereikt. Vervolgens wordt het titelloze debuutalbum in juni uitgebracht. In Japan brengt men het album ook direct uit vanwege de medewerking van Candy Dulfer. Total Touch staat in juli voor het eerst op het North Sea Jazz festival. Kort daarna, op 14 augustus tijdens de opening van de Amsterdam ArenA, zingt Trijntje voor een publiek van 50.000 mensen en miljoenen TV-kijkers de door John Ewbank geschreven hymne "De Zee". Dit optreden resulteert in een Top 10 hit en enorm veel media aandacht.

De tweede Total Touch single "Somebody Else's Lover" die in oktober verschijnt en wordt uitgeroepen tot Alarmschijf, Paradeplaat en Superclip wordt zelfs een top 3 hit en is goed voor goud. Het debuutalbum Total Touch wordt, onder meer door deze singlesuccessen, al snel platina met een verkoop van meer dan 100.000 stuks. Uiteindelijk verkoopt het album ruim 450.000 stuks in Nederland en is daarmee nog altijd het best verkochte Nederlandse debuutalbum ooit. Ook de derde single van het album, "One Moment Your Mind", is een grote hit. Trijntje staat voor de tweede keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA, dit keer drie avonden met Total Touch als voorprogramma van Michael Jackson.

Total Touch wint TMF Awards voor Beste Album (‘Total Touch') en Beste Single ("Somebody Else's Lover"). Daarnaast ontvangt de band de Veronica Dance Award voor Beste Groep en de Mega Top 50 Mega Award voor Beste Artiest. Ook de vier jaar hierna zal Trijntje telkens een TMF Award winnen voor Beste Nederlandse Zangeres.

1997
Het debuutalbum van Total Touch wordt uitgebracht in diverse Europese landen, Canada en Japan. In onder andere Duitsland, Zweden, Finland, Griekenland en België wordt "Somebody Else's Lover" een bescheiden hit. Speciaal voor de 4 en 5 mei viering schrijven Trijntje en Tjeerd een nieuwe tekst over tolerantie en vrijheid voor de vierde single "Standin' Strong, Together!". De avond van 4 mei leest Trijntje het Nationale Herdenkingsgedicht voor op de Dam. De volgende dag vliegt de band per helikopter langs alle bevrijdingsfestivals om daar hun single ten gehore te brengen.

Trijntje zingt met Marco Borsato het duet "Wereld Zonder Jou" dat te vinden is op zijn CD ‘De Waarheid'. Dit tweede Nederlandstalige uitstapje levert haar een Top 3 hit op, en was onder andere Alarmschijf en Paradeplaat. Trijntje ontvangt voor haar rol in Total Touch een TMF Award voor Beste Zangeres en een Edison voor haar duet met Marco Borsato. Total Touch wint TMF Awards voor Beste Popgroep en Beste Album. Andere awards die zij in de wacht slepen zijn de Pall Mall Export Prijs, de Noordzeester van Radio Noordzee, en een Zilveren Harp. In augustus verschijnt in de Verenigde Staten de single "Doo Be La Dee", met remixen van Mark Picchiotti en Frankie Knuckles. De videoclip wordt opgenomen in de Universal Studio's in Los Angeles. Het nummer staat een aantal weken in de Billboard dance charts.

1998
Het tweede Total Touch album ‘This Way' verschijnt op 28 mei. Het wordt voorafgegaan door de top 10 hit "I'll Say Goodbye", die tot Megahit, Superclip en Paradeplaat wordt uitgeroepen. Terwijl het debuutalbum ondertussen bijna vijfvoudig platina is, wordt ook het nieuwe album spoedig driemaal platina. In augustus verschijnt de single "Love Me In Slowmotion", dat een top 30 positie bereikt.

Broer Tjeerd Oosterhuis schrijft voor de film ‘Abeltje' het nummer "Vlieg Met Me Mee", met een tekst van Henny Vrienten. Het nummer wordt gezongen door Trijntje en op single uitgebracht, waarna het een grote hit wordt. Het is Trijntje's derde Nederlandstalige hit. De derde en laatste single van het ‘This Way' album, "Forgive, Won't Forget", wordt in eerste instantie slechts als promotionele single uitgebracht, maar wordt later op veler verzoek toch ook commercieel uitgebracht waardoor het alsnog een bescheiden hit wordt. Trijntje ontvangt wederom een TMF Award voor Beste Zangeres. Die zomer staat Total Touch als hoofdact op Parkpop, het North Sea Jazz Festival, en vele grote clubpodia.

1999
In het begin van dit jaar zingt Trijntje het liedje "We've Only Just Begun" op het album ‘Big' van de New Cool Collective. In het voorjaar besluiten Trijntje en Tjeerd een rustpauze in te lassen bij Total Touch. Dit geeft Trijntje de mogelijkheid om een aantal soloprojecten te doen. Zo zingt ze met jazzpianist Herbie Hancock op het 24e North Sea Jazz Festival, en doet ze een Flashbacktour waarbij ze het oeuvre van Stevie Wonder zingt. Van deze tour verschijnt een live-registratie op CD, getiteld ‘For Once In My Life'. Ook dit jaar valt Total Touch weer in de prijzen: de band ontvangt onder meer een Alcas Award voor meest populaire artiest.

2000
Het album ‘For Once In My Life' wordt goud. Daarnaast wint Trijntje een Hitkrant Award en een Rembrandt Award voor Beste Zangeres. Trijntje treedt dit jaar met drie verschillende artiesten op tijdens het North Sea Jazz Festival in Den Haag, met Al Jarreau, jazzpianist Michiel Borstlap en met de big band New Cool Collective. Later die zomer verzorgt ze nog een gastoptreden bij de New Cool Collective, tijdens het Swingin' Groningen Festival.

2001
In het kader van bevrijdingsdag reist Trijntje, mede namens War Child, op 5 mei voor de tweede maal in haar carrière per helikopter langs diverse Nederlandse bevrijdingsfestivals. In de zomer staat Trijntje samen met haar jazz-group - met pianist Michiel Borstlap en gitarist Leonardo Amudeo - in een uitverkocht Concertgebouw te Amsterdam. In het najaar begint Trijntje met haar eigen band aan haar theatertour, en treedt op in zalen als Carré in Amsterdam en Luxor in Rotterdam.

2002
Wederom tourt Trijntje langs de theaters in Nederland, dit keer samen met Michiel Borstlap. Op 1 februari zingt Trijntje, begeleid door gitarist Leonardo Amuedo, het Joe Cocker nummer "You Are So Beautiful" voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima tijdens het Nationale Huwelijksfeest in de ArenA. Trijntje tekent een contract bij platenmaatschappij EMI voor meerdere albums, en begint aan de voorbereidingen van haar eerste solo-studioalbum. Ze reist meerdere malen af naar Milaan, Londen, Sheffield en New York, waar zij samen met een aantal componisten nieuwe, Engelstalige liedjes schrijft. In de tussentijd werkt ze in eigen land met Tjeerd Oosterhuis, John Ewbank, en Ferdi Lancee, aan meerdere composities voor haar nieuwe soloalbum.

Op Koninginnedag zingt Trijntje met de band Queen die voor het eerst in tien jaar weer optreedt "We Are The Champions" op het Amsterdamse Museumplein. In juni zingt ze, tijdens de concerten van Marco Borsato, drie avonden het duet "Wereld Zonder Jou" in een uitverkochte Kuip. Tussen alle optredens in schrijft Trijntje verder aan haar soloalbum. Op 23 december geeft Trijntje een eenmalig kerstconcert in de grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Daarbij wordt ze begeleid door de 82-jarige mondharmonica-grootheid Jean ‘Toots' Thielemans en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

2003
Sinds Trijntje zich ook begeeft op het pad van de jazzmuziek, wordt ze regelmatig te gast gevraagd. Zo doet ze in januari een mini-tour met het Nieuw Sinfonietta Amsterdam Orkest en de Houdini's langs grote concertzalen in Nederland, waarbij ze werk zingt van Billie Holiday en Gershwin. Bij deze concerten worden live-opnamen gemaakt. In februari verschijnt de ‘Best Of' CD en DVD van Total Touch & Trijntje Oosterhuis, met hierop de grootste hits van de band, plus enkele soloprojecten van Trijntje, zoals de ArenA-hymne "De Zee", het duet met Marco Borsato "Wereld Zonder Jou", de soundtrack van de film ‘Abeltje' "Vlieg Met Me Mee" en enkele Stevie Wonder-tributes.

In februari, gelijk met de start van haar theatertour, verschijnt de eerste single "Free" van haar solodebuutalbum ‘Trijntje Oosterhuis', dat in maart verschijnt De productie is in handen van broer Tjeerd Oosterhuis en James Hallawell. Het album is in Amsterdam en London opgenomen, en gedeeltelijk in de vermaarde Steelworks studio in Sheffield. In het voorjaar trekt Trijntje met haar band langs dertig uitverkochte theaterzalen in Nederland. Haar album Trijntje Oosterhuis wordt een hit, en haar eerste single 'Free' wordt vaak op de radio gedraaid. Ze wordt door Incognito uitgenodigd voor een gast-optreden in het Amsterdamse Paradiso; ze speelt op het NSJ Jazz met Pat Metheny en in het Franse Cannes met Salomon Burke.

In de zomer wordt de tweede single van de cd uitgebracht: What about us'. De bijbehorende videoclip wordt opgenomen in de voormalige Sovjet-staat Armenie. De single wordt een grote radio-hit in de zomer van 2003, en behaalt de 18e plek in de Mega Top 50. Samen met pianist Michiel Borstlap geeft ze twee concerten in het Russische St Petersburg, ter ere van het 300-jarig bestaan van de stad. In het najaar 2003 verschijnt de derde single van het album 'Trijntje Oosterhuis', de ballad genaamd 'It's You I Need'. De tekst en de muziek zijn geschreven door John Ewbank. Kort na het verschijnen van de derde single wordt Trijntje's eerste solo-album 'Goud' - goed voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren.

Eind 2003 zingt Trijntje, samen met bandoneon-speler Carel Kraayenhof en violiste Janine Jansen, het geboorteliedje voor Prinses Amalia, de dochter van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima - 'Nu dat jij er bent'. Het liedje is geschreven door John Ewbank (tekst samen met Han Kooreneef). Trijntje, Carel en Janine treden op in alle grote Kerstshows, en behalen de 4e plek in de Mega-top 50.

2004
In januari 2004 staat 'Nu dat jij er bent', nog altijd hoog in de hitlijsten, al is Trijntje reeds bezig met een nieuw project. Op 13 januari krijgt ze uit handen van de Amerikaanse stem-acrobaat Bobby McFerrin haar eerste jazz-cd: 'Strange Fruit'. Die avond zingt ze in het Amsterdamse Concertgebouw samen met Bobby McFerrin een liedje van de CD - 'Can't take thata away from me' - die ze heeft opgenomen met het Amsterdam Sinfonietta en de Houdini's. 'Strange Fruit' komt uit op Blue Note, het legendarische jazz-label uit New York. Blue Note-president Bruce Lundvall, oa ontdekker van Norah Jones, laat weten dat hij erg onder de indruk is van Trijntje's stem. "I really think she has a great voice. I was totally unfamiliar with her and was very impressed by her singing and the album." 'Strange Fruit' wordt gevuld met live opnames waar Trijntje liedjes zingt van Billie Holiday en George Gershwin. Het succes van het album is ongeëvenaard, zeker voor jazz-begrippen. 'Strange Fruit' is na twee weken 'Goud', en na een maand al 'Platina'. 'Strange Fruit' komt op nummer 2 in de Album Top 100. In zomer staat Trijntje tweemaal in een uitverkochte PWA zaal op het North Sea Jazz en de recensies zijn wederom lovend. Inmiddels is het album dubbel platina en zijn er ruim 55.000 stuks van het album verkocht.

In Februari krijgt Trijntje de Gouden Harp, de hoogste onderscheiding voor lichte muziek in Nederland. De jury prijst haar zangkwaliteiten, maar ook het feit dat ze zelf haar liedjes schrijft, zowel tekst als muziek. Het is de tweede Harp die Trijntje krijgt. In 1997 won ze al de Zilveren Harp, de prijs voor Jong Talent. In Februari zingt Trijntje samen met de Britse Mega-ster Ronan Keating, 'We've got tonight'. De vierde single van het album 'Trijntje Oosterhuis' is 'Dont' Say You Love Me' wordt in Februari uitgebracht als soundtrack van de Nederlandse film 'Feestje!'.

In de maanden februari tot en met april tourt Trijntje met haar band langs uitverkochte theaters. De tour heeft een akoestisch karakter, Trijntje speelt met een kleinere band, waardoor de avonden een zeer intiem karakter hebben. De tour is zo‚n succes dat besloten wordt een registratie te maken. Het resultaat is de DVD „A Thousand Days" die sinds eind september in de winkels ligt. De DVD is opgenomen in club Panama in Amsterdam. Gekozen is voor een optreden „in the round": het circa 150 man koppige publiek zit op banken en zitzakken om Trijntje en de band heen. Zowel oude hits uit de Total Touch tijd, songs uit haar solo-carriere, haar Nederlandstalige songs als de jazz-klassiekers van Trijntje‚s platinum album „Strange Fruit" komen voorbij. Trijntje sluit het jaar af met de kerstsingle „Merry Christmas Baby", Trijntje's uitvoering van deze kerstklassieker (ft. saxofoniste Candy Dulfer!) behaalt de nr. 4 positie in de charts.

2005
In verband met de ramp in Azië werkt Trijntje mee aan een benefietsingle met verschillende Nederlandse artiesten. Het liedje 'Als je iets kan doen' is geschreven door haar broer Tjeerd Oosterhuis en komt direct binnen op nummer 1 in de charts. Naast Trijntje doen onder andere ook mee: Guus Meeuwis, Do, Freek de Jonge, Ali B., Tim (Di-Rect), Sharon (WT), Ilse de Lange, Ruth Jacott, Edsilia Rombley, Jan Smit, Mathilde Santing en Hind.
Gedurende de maand januari tourt Trijntje met het Amsterdam Sinfonietta en haar eigen Band langs een aantal Nederlandse Theaters. Het programma stond in het teken van voornamelijk Beatles klassiekers, die wederom op zeer verrassende wijze waren gearrangeerd door leden van de Houdini's. In februari heeft Trijntje de eer om, uit handen van de 83-jarige mondharmonica-legende Toots Thielemans, een Edison Music Award voor beste zangeres nationaal te mogen ontvangen. Tijdens de gala-avond, die wordt uitgezonden op de televisie, spelen ze samen 'God Bless the Child'.

In het voorjaar legt Trijntje de laatste hand aan haar nieuwe popalbum 'See You As I Do'. Ze bouwt een eigen thuisstudio in Amsterdam, doopt die Studio Traincha, en neemt daar haar plaat van voor tot achteren op. Ze werkt nauw samen met de Engelse producer/componist James Hallawell, met wie ze het meerendeel van de liedjes samen schrijft. Ook schrijft ze nummers met de Amerikanen Keith John en Kit Hain. Ze vraagt aan grootheden als Toots Thielemans en Candy Dulfer om mee te doen op de plaat. Over het resultaat is Trijntje zelf erg tevreden. Een puur album, dat zowel haar pop-als jazzfans zullen waarderen.

2 september 2005 ligt het album de winkel. In hetzelfde najaar geeft Trijntje twee See You As I Do-concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Candy Dulfer, Paskal Jakobsen van Blof en Raoul Midon verzorgen gastbijdragen. Raoul Midon is een blinde Amerikaan, wiens stem in Amerika wordt vergeleken met Donny Hathaway. Trijntje en Raoul zingen Where Is The Love, waarna het nummer op single uitkomt. Ook wordt het liedje bijgedrukt op nieuwe uitgaven van See You As I Do, als op Midon's CD State of Mind.

2006
staat voor Trijntje in het teken van de geboorte van haar tweede zoon Marijn; en van een nieuw Blue Note-project: Burt Bacharach Songbook. Samen met EMI en Radio 2 is het plan opgevat om de liedjes van een van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de populaire muziek in Amerika, door Trijntje te laten zingen.Walk on by; That's what friends are for, Alfie - stuk voor stuk liedjes die behoren tot het collectieve geheugen van de muziekliefhebber. Er wordt contact gezocht metBurt Bacharach zelf in Los Angeles en CD's opgestuurd. Als Bacharach Trijntje's DVDA Thousand Days' bekijkt, spreekt hij de woorden: 'Let's give her a call'. In juni brengt Trijntje een bezoek aan LA en werkt samen met Burt Bacharach aan de totstandkoming van het album. Hij dringt aan het vergeten stuk 'Waiting for Charlie (To Come Home)' op te nemen, waarvoor hij op de piano een nieuw intro schrijft. Ook speelt hij mee op This House Is Empty Now, dat hij eerder opnam met Elvis Costello. Patrick Williams en Vince Mendoza , die eerder met Bacharach werkten, verdelen de arrangementen. Williams produceert daarnaast, Mendoza dirigeert het Metrolopole Orkest dat voor de begeleiding zorgt. Het team wordt gecomplementeerd door technicus Al Smith, die meerdere Grammy's won. Uiteindelijk komen er 14 stukken op de plaat.

Do You Know The Way To San Jose? wordt de eerste single. Op 16 november wordt de CD The Look Of Love met een concert gepresenteerd in het Beatrixtheater in Utrecht. In december trekt Trijntje samen met het Metropole Orkest langs de theaters om A Look of Love live aan het publiek te laten horen. Het album is bij release al dubbel platina en voor de kerst worden er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

2007
In dit jaar sluit Trijntje haar tour met het Metropole Orkest af in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Twee uitverkochte avonden zingt zij nog eenmaal alle liedjes van het zeer succesvolle album The Look of Love.In de zomer start ze met de voorbereidingen voor haar akoestische theatertour. Dit keer met haar goede vriend, de Braziliaan Leonardo Amuedo. In oktober starten ze met de tour waarin Trijntje liedjes zingt, die ze (zoals zij zelf zegt) ‘altijd al eens heeft willen zingen'. Uiteraard komen er ook "gouwe-ouwes" in voor zoals De Zee, Radeloos en tal van nummers afkomstig van haar Bacharach album. Ook zingt zij 2 nieuwe indrukwekkende liedjes: ‘Ken je mij?' geschreven door haar vader Huub Oosterhuis en ‘De Gestorvene', een schitterend gedicht van Ida Gerhardt waar speciaal een melodie voor wordt gecomponeerd.Halverwege de tour krijgt Trijntje de unieke kans om een tweede album op te nemen gevuld met liedjes van Burt Bacharach. Ze legt de tour stil en vliegt naar Los Angeles om daar wederom met Burt de studio in te duiken.Maar liefst vijftien liedjes nemen ze op, waaronder één nieuw stuk genaamd "Who'll speak for love" wat tevens de titel van het album wordt.

Burt Bacharach schrijft dit liedje samen met Tim Rice, die we kennen van o.a. de wereldberoemde musicals Aïda, Jesus Christ Superstar en natuurlijk The Lion King.Hiermee kan Trijntje zich scharen in een lijst aan grootheden die de eer hadden een liedje te ‘krijgen' van de grootmeester.Who'll speak for love staat binnen no-time in de Top 10 van best verkochte albums en behaald ook binnen een record tempo de platina status.
Een zeer mooie afsluiting van het jaar 2007!

2008
Het jaar start met theatershows die ze eind 2007 moest afzeggen door opnames van haar nieuwe album. Op 14 januari sluit ze de tour af in Alkmaar. De theatertour is alle 30 voorstellingen uitverkocht geweest. Een mooi compliment voor Trijntje! Direct dient zich de volgende verrassing aan. Burt Bacharach tourt in februari door Japan en vraagt Trijntje om hem te vergezellen op zijn tour en een aantal liedjes te zingen tijdens zijn concerten. Trijntje vertrekt naar ‘the land of the rising sun' en staat vier avonden aan Burt's zijde in grootse stadions. Terug in Nederland gaat ze aan de slag met de voorbereidingen voor de Dvd-registratie van haar theatertour. Deze was zo succesvol dat haar platenmaatschappij EMI voorstelt om in maart nog één keer bij elkaar te komen in Trijntje's tweede huis De Rode Hoed te Amsterdam. Samen met Leonardo geven zij de aanwezigen een bijzondere avond waarin naast de liedjes uit de tour nog vele mooie extra's voorbij komen.In april reist Trijntje met haar band af naar Japan, dit keer om zelf een tour te doen langs de prestigieuze Blue Note Clubs in Tokyo en Nagoya. Haar optredens met Burt hebben deuren voor haar geopend in Japan en het is voor Trijntje een grote eer om op eigen naam in deze clubs te mogen optreden. Voor de rest van 2008 liggen er nog vele mooie dingen in het verschiet.

Haar concerten in Koninklijk Theater Carré (30/31 mei en 1 juni), een gastoptreden op het International Jazz Festival in Salt Lake City, een nieuwe theatertour en niet te vergeten Symphonica in Rosso met Lionel Richie en goede vriendin Candy Dulfer.

 

Trijntje ontpopt zich in de jaren die volgen tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook jazzstandards. Vanaf 2001 gaat ze verder als soloartiest en werkt ze onder meer samen met Toots Thielemans, Herbie Hancock, Al Jarreau, Lionel Richie, John Ewbank, Carel Kraayenhof, Janine Jansen, Candy Dulfer, Anouk en was jaren één van de Ladies van Ladies of Soul. Samen met het Metropole Orkest nam zij twee albums op met het repertoire van meestercomponist Burt Bacharach, die zelfs nieuw songmateriaal hiervoor leverde, en trad samen met hem op, op het North Sea Jazz festival.

 

In 2019 vierde Trijntje dat ze vijfentwintig jaar in het vak zat. Naast een uitverkocht jubileumconcert in Ziggo Dome en een clubtour in het najaar, kwam ook haar nieuwe, Nederlandstalige, album uit. Het album was geproduceerd door Jett Rebel. Op dit album werkte ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Een combinatie van oude rotten in het vak en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een bepaald verwantschap delen: ze delen dezelfde muzikale roots en hebben grote liefde voor muziek. Het album ‘Dit Is Voor Mij’ is recht uit haar hart en laat horen wie ze is en waar ze nu staat.


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

2015 Ken Je Mij 20
2014 Walk Along 7
2013 Ik Zou Het Zo Weer Overdoen (& Marco Borsato) 1
2012 Happiness 23
2011 Bloedgabbers (Lange Frans ft. Trijntje Oosterhuis) 58

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons