Vinchenzo

Dat zijn leven compleet veranderd is sinds 'The Voice Of Holland', moge duidelijk zijn. Vinchenzo heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook.

Vinchenzo Tahapary is geboren in Kesteren en opgegroeid in Tiel. Hij komt uit een zeer muzikale familie en het duurt hierdoor niet lang, totdat hij zelf in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt Vinchenzo voor het eerst op. Samen met zijn vader draagt hij het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark voor.  Op 10-jarige leeftijd geeft Vinchenzo zich op voor het RTL-4 programma 'My Name Is Michael' maakt hier een sterke indruk en eindigt bij de laatste 10 kandidaten. Hierdoor wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’ dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats.  Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op.

In 2012 deed hij mee aan 'The Voice Kids', waar hij het schopte tot aan de sing-offs. In 2016 deed hij als 16-jarige mee aan de 'volwassen' editie van 'The Voice Of Holland' (Seizoen 7), waar hij tot de finale kwam en derde werd.

In 2019 is Vinchenzo samen met Nochtli Peralta Sanchez te bewonderen in het dans programma 'Dance Dance Dance' op SBS6.


Wist je dat...

Vinchenzo

Vinchenzo

2019 Guilty Pleasure
2018 Headphone
2018 What This Could Be
2018 Do So Much (MOKS ft. Vinchenzo)
2018 Craving
2017 Daily 70
2017 Steady Love 87
2017 Mona Lisa

Vinchenzo

Vinchenzo
 

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €2.675,-


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten