16-jarige Julia schrijft gevoelige ballad

16-jarige Julia schrijft gevoelige ballad
BABY COME HOME COVER

In december 2015 dook voormalig Junior Songfestival winnares Julia van Bergen de studio in met The Rocketeers. Dit keer met een geheel zelf geschreven gevoelige ballad. Het nummer ‘Baby come home’ werd geheel live en in één take opgenomen! Het werd uitgebracht op 28 december; de beelden van de live studio-opname waren in de eerste dagen van het nieuwe jaar te zien op Youtube. ‘Baby come home’ werd meteen goed ontvangen en Julia werd direct uitgenodigd om het nummer in de Zapp Kids Top 20 te vertolken.Over Julia

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van The Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakte er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta!