2 Brothers on the 4th Floor 25-jarig jubileum 'Dreams'

2 Brothers on the 4th Floor 25-jarig jubileum 'Dreams'

Dreams will come alive!


Desray en D-Rock van 2 Brothers on the 4th Floor vieren in 2019 het 25-jarig jubileum van hun Nr.1 hit Dreams en het gelijknamige album. Dreams verscheen in 1994 als tweede single van 2 Brothers featuring Desray & D-Rock en werd een hit in 23 landen waarbij de hoogste positie in de hitlijsten werd bereikt in Nederland, België, Italië, Spanje, Polen, Scandinavië, Brazilië, Peru, Venezuela en Zuid-Afrika.

2 Brothers On The 4th Floor is het project van Martin en Bobby Boer die begin jaren ’90 letterlijk vanaf hun slaapkamer op de vierde verdieping van een flat in Utrecht hits als Can’t Help Myself en Turn Da Music Up de hitlijsten in slingerden. Vanaf 1993 beleefde 2 Brothers On The 4th Floor hoogtijdagen met Eurodance-hits als Never Alone, Dreams (Will Come Alive), Fly (Through the Starry Night), Let Me Be Free en Come Take My Hand. In totaal scoorde de 90’s act internationaal maarliefst 10 top 10 hits en ontvingen diverse gouden/platina platen en zelfs een Diamond Award voor de totale verkoop van 10.000.000 geluidsdragers wereldwijd!

Als één van de eerste 90’s artiesten besloten Desray & D-Rock in 2006 in originele bezetting terug te keren met een reünietour die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal succes: Meer dan 500 live optredens in 20 landen! Het succes van de revival tour heeft er tevens voor gezorgd  dat de originele muziek van 2 Brothers on the 4th floor in diverse international producties opduikt. Zo gebruikten o.a. Quintino & Afrojack een 2 Brothers on the 4th floor sample als thema voor hun hitsong 'Now Let Me See You Dance’. Ook werden de hits van 2 Brothers on the 4th Floor veelvuldig ingezet in de New Kids films ‘Turbo’ & ’Nitro’.

De aftrap voor het jubileum vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 tijdens 90s NOW in De Melkweg Amsterdam, dit moment dient tevens als releaseparty voor het album “Dreams” dat voor deze gelegenheid zal worden uitgebracht als limited edition vinyl. Vanaf februari 2019 zal de groep een serie van 60 internationale optredens verzorgen in Europa en Zuid Amerika.