2 Brothers on the 4th Floor viert 25-jarig jubileum

2 Brothers on the 4th Floor viert 25-jarig jubileum
2 Brothers on the 4th floor hebben ter ere van hun 25 jarig jubileum een nieuw album uitgebracht: ‘The Very Best Of 2 Brothers on the 4th Floor’. De 2 cd’s bevatten de top hits van het duo en ook de beste remixen van hun nummers,  waaronder een remix uit 2016 van ‘Dreams (Will Come Alive)’.

Dit weekend, 13, 14 en 15 mei zijn 2 Brothers on the 4th Floor gastartiest bij het concert van de Toppers in de Amsterdam Arena. Het thema van het concert dit jaar is: Crazy Summer Edition.

2 Brothers on the 4th Floor hebben de grootste Euroclassic klassiekers gemaakt. Een kleine greep uit hun nummers zijn: ‘Fly’, ‘Let Me Be Free’, ‘There’s A Key’ en de happy hardcore klassieker ‘Come Take My Hand’. Tracks als ‘Never Alone’ en ‘Dreams’ werden zelfs Euroclassics over de hele wereld! De 90’s act scoorde wel 10 top 10 hits in de internationale hitlijsten. Ook kregen zij een aantal gouden en platina platen. In 2011 ontvingen zij de Diamond Award op het ‘I Love 90’s Event’ in Hasselt. Dit is een van de grootste 90’s feestjes in de Benelux.

Dreams (Will Come Alive) [2016] op Spotify

The Very Best Of - 25th Anniversary Edition op iTunes