2 Unlimited exclusief bij Jan Vis!

2 Unlimited exclusief bij Jan Vis!
Met trots kunnen wij melden dat 2 Unlimited vanaf 1 oktober exclusief te boeken is bij Jan Vis artiesten en evenementen! In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL.

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder 'No Limit', 'Twilight Zone' en 'Get Ready For This'. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

Met reeds bevestigde tours in Europa, Azië en Australië belooft 2017 een uiterst succesvol jaar te worden voor 2 Unlimited.