Jody Bernal start online video serie

Jody Bernal start online video serie
Deze week is de online video serie Daddy Cool van start gegaan. Met in de hoofdrol: Jody Bernal. De serie is te volgen op zowel YouTube als Babybytes.nl. Jody neemt zijn kijkers mee in zijn drukke bestaan als dj, zanger en producer en laat hen zien hoe hij zich voorbereidt op het vaderschap. Woensdag aanstaande maken Jody en Melissa bekend wat het gaat worden!

Iedereen kent Jody Bernal. Hij brak in 2000 door met zijn monsterhit Que Sí, Que No, nog steeds de langst genoteerde nummer 1 hit ooit. Hij scoorde daarna nog 5 top 10 hits, was veel op televisie, in diverse shows, treedt nog altijd door heel Nederland op, maar werkt vooral ook druk aan zijn carrière als dj en producer.

De jonge, energieke vent van toen die om moest leren gaan met de roem, is inmiddels 35, bruist nog van de energie en wordt binnenkort vader. Ingrediënten te over voor een online video serie, vonden ze bij het Amsterdamse Donut Media. “Jody is een geweldige vent. Sympathiek. Gevat. En met het hart op de tong. Wat doet het vaderschap met iemand die gewend is aan publieke belangstelling? Dat is een prachtig format”, vertelt Roddy van der Maat van Donut Media.

Wie is de Jody van nu?
Afgelopen dinsdag 23 februari vond de eerste uitzending plaats. Daarin zien we Jody met zijn vrouw Melissa op weg naar de 20-weken echo. “Ik heb een turbulent leven achter me liggen”, vertelt Jody. “Er kwam zo ontzettend veel op me af; terwijl je nog zo jong bent. Dat leven komt in de serie terug. Maar het gaat in de serie vooral ook om hoe ik naar het vaderschap toe leef en hoe ik dat straks invul. Mijn persoonlijke reden om hier in te stappen is dat ik mijn fans en iedereen wil laten zien wie ik nu ben, de Jody van nu, en waar ik nu sta”.

Iedere woensdag een nieuwe aflevering
Iedere woensdag komt er nieuwe aflevering online te staan. Niet alleen op Youtube, waar Jody zijn eigen kanaal heeft, maar ook op Babybytes.nl, het online magazine en infocommunity voor iedereen die zwanger wil worden-, zwanger is- of net een jong gezin is gestart.

Roddy van der Maat heeft al weer enkele nieuwe plannen op de plank liggen: “Qua online video is er nog zoveel te initiëren. Wij zijn jong, hebben een ruime ervaring opgedaan in de media bij organisaties als Endemol, weten hoe je online video aan moet vliegen. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag. Daddy Cool is pas het begin. Maar echt top zoals Jody daar mee in stapt. Dit is zoals online video moet zijn: energiek, persoonlijk en verrassend”.