Avro's Toppop exclusief bij Jan Vis!

Avro's Toppop exclusief bij Jan Vis!

toppop

Wij zijn trots u te mogen melden dat Avro's Toppop Roadshow en Toppop Yeah Band vanaf heden exclusief te boeken zijn bij Jan Vis artiesten en evenementen!

Stap in de wereld van grote brillen, plateauzolen, wijde pijpen en puntkragen. Waan je in de 70 & 80’s, in de tijd van het immens populaire popprogramma Avro’s Toppop met presentator Ad Visser en het showballet van Penny de Jager.

Toppop Roadshow

De Toppop Roadshow neemt je mee in de wereld van de seventies en eighties. Een DJ/VJ zorgt voor een spectaculaire vier uur durende show met hits van toen. De nummers worden ondersteund door de originele Toppop videoclips, getoond op twee grote plasmaschermen. Tel daarbij een DJ Booth met tv, spiegelbollen, een lichtshow en een 3D Toppoplogo op en het 70 & 80’s-gevoel is compleet! De roadshow is uit te breiden met een verlichte dansvloer en twee danseressen.

Toppop Yeah Band

Met de originele Toppop Yeah Band stap je die tijd zó weer in. De band, bestaande uit een drummer, gitarist, bassist, toetsenist, saxofonist, trompettist, DJ/VJ, een zanger en twee zangeressen, speelt drie keer 45 minuten hits uit de tijd van Toppop. De nummers worden ondersteund door de originele Toppop videoclips. In combinatie met het schitterende Toppopdecor met plasmaschermen, spiegelbollen en een lichtshow is succes gegarandeerd!